Helle Mønsted stopper som direktør for Job og Velfærd

31. august 2021 Erhverv

Efter seks år som direktør for Job og Velfærd i Sønderborg Kommune har Helle Mønsted Nielsen ønsket at stoppe i jobbet.

”Det har været en fantastisk rejse med alt det, jeg kunne drømme om. Jeg har givet alt, hvad jeg har kunnet, og jeg har stillet høje krav til mig selv og de kolleger, jeg har arbejdet sammen med. Men efter grundige overvejelser har jeg besluttet, at det er rettidig omhu for mig selv, at jeg stopper som direktør, ændrer på mine prioriteringer og omlægger mit arbejdsliv”, siger Helle Mønsted Nielsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kommunaldirektør Tim Hansen har forståelse for beslutningen

”Jeg har siden 2009 haft et tæt samarbejde med Helle Mønsted Nielsen – først som fagdirektør og siden som kommunaldirektør. Hun har altid sat borgerne i Sønderborg Kommune først, og Helle Mønsted Nielsens stærke værdier og høje faglighed går hånd i hånd med fællesskab og stor integritet. Jeg vil gerne sige tak for hendes store arbejdsindsats i kommunens topledelse”, siger han.

Helle Mønsted Nielsen stopper med det samme som direktør for Job og Velfærd for at afvikle ferie, og når hun kommer tilbage på arbejde bliver det som seniorkonsulent i kommunaldirektørens stabe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Økonomiudvalget har tirsdag aften drøftet sagen og besluttet at konstituere økonomidirektør Lisbeth Hansen som direktør for arbejdsmarkedsområdet. Kommunaldirektør Tim Hansen overtager indtil videre ansvaret for social- og seniorområdet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...