Helle Zanchetta er glad for sit nye job i Broager Sparekasse

21. juni 2019 Erhverv

Siden 1. april har Helle Zanchetta været privatkunderådgiver i Broager Sparekasse.

Hun har de seneste 29 år været rådgiver i Sydbank, men tænkte, at tiden var til at prøve nye muligheder i et mindre pengeinstitut, skriver Broager Sparekasse.

”At det blev Broager Sparekasse er vi rigtig glade for”, siger Tonni Johannsen, som er filialleder i Sønderborg filialen, hvor Helle Zanchetta til dagligt sidder og rådgiver sine kunder.

Helle Zanchetta føler sig rigtig godt modtaget af sine kolleger i huset:

”De har været rigtig søde til at hjælpe mig i gang med de nye systemer”.

Selv om det faglige vidensniveau er højt med snart 30 års erfaring, er der forskel på, hvordan de bagvedliggende systemer er skruet sammen.

Helle Zanchettas erfaring er bred, men hun har en forkærlighed for det med bolig og pension.

”Det med pension er sjovt nok blevet et mere og mere interessant emne, jo ældre jeg selv er blevet”, fortæller Helle.

”For mig er det vigtigt at få sikret, at mine kunder også har et ordenligt rådighedsbeløb, når de engang skal på pension. Og selv om mange har en pensionsordning igennem deres job, er det ofte langt fra alle der sparer nok op til et godt liv som pensionist”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. december 2022 Kultur, Sønderborg

Nu sidder Inge Adriansen på sin bænk

4. december 2022 Kultur

Søndag blev skulpturen ‘Forundringparat’, en bronzeskulptur af  tidligere museumsinspektør Inge Adriansen, afsløret på Strandpromenaden. Inge Adriansen, som døde i 2017, godkendte selv skulpturen, som blev forsinket på sin rejse fra lille model til færdig skulptur. “Det tog flere år at få finanseringen på plads og vi kan i dag takke ni sponsorer for, at vi […]

Læs mere...