Helt forrygende Valentin-Live-Shopping

10. februar 2021 Erhverv

Det var en helt forrygende Facebook Live-Shopping, som SønderborgNYT viste på Facebook tidligere onsdag aften, hvor rigtigt mange seere både fulgte med og også handlede.

Temaet for aftenen var Valentin og forklaringen er, ganske enkelt, at det er Valentin på søndag.

“Og er der nogen, der vil forkæle kæresten med en rigtig Valentin-pakke, så har vi en fra Summerbird”, blev der sagt i Wohlenberg, hvor der også blev disket op med flere særdeles gode tilbud.

Og det med særdeles gode tilbud gik igen i alle fem butikker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hos Jim P havde man valgt at sætte prisen ned med 50 procent på flere varer – og den gode pris var alene til de seere, som fulgte live-streamingen.

Lys-Kilden havde sat priserne på udvalgte lamper gevaldigt ned og det samme gik igen i LY Copenhagen, hvor modeller viste moderigtigt tøj.

Martin Lindgren Dokkedahl i Skogalleriet viste en række sko, hvor der også var skåret godt af prisen – og desuden viste han også smarte t-shirts, som vil falæde i de flestes smag.

Inden SønderborgNYT slukkede for kameraet fik Martin Lindgren Dokkedahl fortalt, det er vigtigt, at der bakkes op om det lokale nutiksliv.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og det gælder også Vaffelboden og Kislings, der jo ikke kan springe med i en Live-Shopping på SønderborgNYT.

Opbakningen til de lokale butikker, Facebook Live-Shopping, laves i et samarbejde mellem SønderborgNYT og Vores Sønderborg.

Du kan se – eller gense udsendelsen på SønderborgNYTs Facebookside.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Politik

Kulturnatten skal organiseres på en anden måde

2. februar 2023 Kultur

Kultur & Idrætsnatten har været organiseret på samme måde siden 1997 og nu synes de folkevalgte i Udvalget for Kultur, Idræts og Medborgerskab, at det skal gøres anderledes. “Vi vil gerne have, at Kulturnatten breder sig op i midtbyen og også, at den involverer handlen”, siger udvalgsformand Christel Leiendecker til SønderborgNYT. I de tidligere år […]

Læs mere...