Helt forrygende Valentin-Live-Shopping

10. februar 2021 Erhverv

Det var en helt forrygende Facebook Live-Shopping, som SønderborgNYT viste på Facebook tidligere onsdag aften, hvor rigtigt mange seere både fulgte med og også handlede.

Temaet for aftenen var Valentin og forklaringen er, ganske enkelt, at det er Valentin på søndag.

“Og er der nogen, der vil forkæle kæresten med en rigtig Valentin-pakke, så har vi en fra Summerbird”, blev der sagt i Wohlenberg, hvor der også blev disket op med flere særdeles gode tilbud.

Og det med særdeles gode tilbud gik igen i alle fem butikker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hos Jim P havde man valgt at sætte prisen ned med 50 procent på flere varer – og den gode pris var alene til de seere, som fulgte live-streamingen.

Lys-Kilden havde sat priserne på udvalgte lamper gevaldigt ned og det samme gik igen i LY Copenhagen, hvor modeller viste moderigtigt tøj.

Martin Lindgren Dokkedahl i Skogalleriet viste en række sko, hvor der også var skåret godt af prisen – og desuden viste han også smarte t-shirts, som vil falæde i de flestes smag.

Inden SønderborgNYT slukkede for kameraet fik Martin Lindgren Dokkedahl fortalt, det er vigtigt, at der bakkes op om det lokale nutiksliv.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og det gælder også Vaffelboden og Kislings, der jo ikke kan springe med i en Live-Shopping på SønderborgNYT.

Opbakningen til de lokale butikker, Facebook Live-Shopping, laves i et samarbejde mellem SønderborgNYT og Vores Sønderborg.

Du kan se – eller gense udsendelsen på SønderborgNYTs Facebookside.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...