Hemmeligt BIOS-skrivelse lækket til TV SYD

18. juni 2015 Erhverv

Artiklen fortsætter under annoncen

TV SYD er i besiddelse af et hemmeligt notat og det er Region Syddanmarks skrivelse om de nye krav til ambulancefirmaet BIOS. Skrivelsen  skulle holdes hemmelig for offentligheden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formanden for præhospitalsudvalget i Region Syddanmark, Thyge Nielsen, er ikke just begejstret over, at TV SYD havde fået fat i notatet.

Det gøres meget klart i skrivelsen. Her står der, at det er…

“…af yderste vigtighed, at enhver oplysning om denne henvendelse (brevet til BIOS, red.) holdes strengt fortroligt for at undgå yderligere negativ presseomtale af BIOS.”

Afsnittet er placeret lige under det afsnit, hvor det oplyses, at regionen nu har sendt de nye krav til BIOS.

Begrundelsen for, at det skulle holdes hemmeligt, er konsekvensen for, hvad et retsligt opgør mellem BIOS og regionen kan betyde. I notatet står der:

“I modsat fald risikerer regionen, at BIOS i et eventuelt opgør om aftalernes misligholdelse, vil kunne hævde, at regionen selv har været medvirkende til, at BIOS ikke har kunnet opfylde aftalerne.”

Det alvorlige i sagen understreges yderligere i brevet, hvor der står, at det “…indskærpes, at regionsrådsmedlemmernes tavshedspligt er belagt med strafansvar”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. maj 2021 GF2020, Kultur, Sønderborg

Genforenings depeche kommer til Nordborg og Sønderborg

9. maj 2021 GF2020

Søndag formiddag blev en depeche sendt afsted fra Aabenraa og den næste måned, skal depechen rundt til forskellige byer i hånden på løbere fra 25 sønderjyske foreninger og løbeklubber. Tirsdag eftermiddag kommer depechen til Nordborg og fredag eftermiddag kommer den til Sønderborg og arrangementet er en del af fejringen af Genforeningen og det er DGI […]

Læs mere...