Henrik Bille Pedersen ny direktør på Hotel Alsik

11. januar 2019 Erhverv

Det tyske hotelselskab RIMC, som skal drive Hotel Alsik, har valgt at skifte ud i ledelsen på hotellet. Henrik Bille Pedersen, som kommer fra en stilling som Chief Operating Officer i RIMC erstatter fra 10 januar Irmela Heinsius som hoteldirektør.

”Det har på projektet vist sig nødvendigt med et stort kendskab til danske forhold, regler og lovgivning, og det er derfor besluttet at rekruttere en profil med indgående viden om det nationale hotelmarked”, siger Gert Prantner, Managing Owner, RIMC, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

RIMC ønsker med Alsik at få fodfæste også i Danmark.

Derfor er det afgørende at komme godt fra land. Vurderingen er på dette tidspunkt – med cirka fire måneder til åbning – at det som nævnt kræver en direktør med indgående viden om danske forhold. Det gode arbejde skal fortsættes med fokus på at gøre hotellets åbning den 6 maj til starten på en hotelsucces.

Den afgående direktør har gjort et enestående forarbejde, og har skabt det overblik og hoteladministrative team, som den nye direktør vil bygge videre på.

Artiklen fortsætter under annoncen

Irmela Heinsius har med sine mange års erfaring fra hotelbranchen bragt uvurderlig viden med sig om internationale hotelstandarder og procedurer. Ud fra et ønske om at fastholde disse kompetencer i RIMC, er hun blevet tilbudt at overgå til en anden stilling i moderorganisationen.

Henrik Bille Pedersen flytter snarest muligt til Sønderborg fra Århus.

Den nye hoteldirektør kommer med indgående erfaring fra såvel det danske som tyske hotelmarked, og har bl.a. haft stillinger hos Radisson SAS i København og Århus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Radisson SAS i Århus stod han i spidsen for som administrerende direktør i 12 år.

Senest er han ansat som Chief Operating Officer i RIMC, Danmark, og det er med udgangspunkt i denne stilling, at han nu står i spidsen for Hotel Alsik.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Samfund, Sønderborg

Borgerblikket – nu kan du følge dine Jobcentersager

29. november 2021 Samfund

For et år siden har kommunerne givet borgerne adgang til egne data på otte udvalgte sagsområder i det tilbud, der hedder Borgerblikket. Nu skydes anden etape i gang så man som borger nemt og hurtigt kan se udvalgte data om sine sager og indsatser på borger.dk. Anden etape går i luften den 1. december og […]

Læs mere...