Her er vejen til Fredericia Musical-akademi

9. august 2013 Kultur

I efteråret 2013 starter Sønderborg Musikskole ”Als Performance Akademi” – så drømmer du om en karriere, der ligner den, Christoffer Brodersen har, så er det om at få sendt en ansøgning.

Tilbuddet er tænkt som en forløber til Det Danske Musicalakademi Fredericia og andre uddannelser med sang, dans og teater.

Deltagerne lærer at udfolde sig kreativt og beherske kombinationen af sang, dans og skuespil på et professionelt niveau. Undervisningen varetages af professionelle skuespillere, dansere og sangere fra ind- og udland.

Artiklen fortsætter under annoncen

Christoffer Brodersen fortæller borgmester Aase Nyegaard om tiden i Fredericia.

Christoffer Brodersen fortæller borgmester Aase Nyegaard om tiden i Fredericia.

– I Musikskolen tilbyder vi allerede en bred vifte af undervisning inden for klassisk og rytmisk musik fra begynder til elite niveau og på Sønderjyllands Danseakademi kan man dyrke sin interesse for klassisk dans. Med Als Performance Akademi har vi nu også et tilbud til dem, der ønsker at prøve kræfter med rytmisk dans, sang og teater, siger musikskoleleder, Jan Østergaard.

Artiklen fortsætter under annoncen

Uddannelsen er 2-årig og henvender sig til 15-20-årige. Undervisningen vil hovedsageligt foregå i eftermiddagstimerne på Statsskolen i Domhusets nye lokaler. Udover forestillinger og små events, planlægges der en tur til London.

Find Als Performence Akademi på Facebook og tilmeld dig til optagelsesprøven senest den 1/9 via musikskolen@sonderborg.dk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 Politik, Sønderborg

Udviklingen af Rønhaveplads lægges i mølposen for en tid

10. august 2022 Politik

Tirsdag var udviklingen af Rønhaveplads på bordet i Teknik-, By- og Boligudvalget, hvor projektet blev sat i bero på grund af pengemangel. “Venstre ser stadig et stort potentiale i at udvikle Rønhaveplads til en oase i byen med legeplads, udeservering o.s.v., og samtidig også som en del af korridoren fra havnen til den øverste del […]

Læs mere...