Her kan du se nogle af de steder hvor du skal vise Coronapas

12. november 2021 COVID-19

Myndighederne har indført krav om coronapas på grund af stigende indlæggelsestal for personer med Corona. Kravet om coronapas gælder foreløbigt fire uger frem.

Coronapas skal vises på: Plejecentre/plejeboliger, Aflastningspladser, Botilbud, Beskyttede beskæftigelses- og samværtilbud, Kvinde- og Krisecentret, Herberget, Misbrugscentret samt teder hvor der leveres rehabiliterende forløb.

Nære pårørende er undtaget kravet om coronapas. Nære pårørende er for eksempel ægtefælle, fast partner, forældre, børn og børnebørn. Krav om coronapas omfatter ikke borgeres egen bolig, men kun lokaler, hvor der er offentlig adgang og også fællesarealer på plejecentre og botilbud. Der bliver udsendt selvstændig information til beboere, brugere og pårørende, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er desuden krav om coronapas ved indendøs-arrangementer med over 200 deltagere/tilskuere og ved udendørs-arrangementer med over 2000 deltagere/tilskuere.

Det gælder for teater, koncerter, storskærmsarrangementer, betalende tilskuere til idrætsarrangementer, samt besøgende i kunsthaller og svømmehaller.

Sønderborg Kommunes krisestab har et ønske om at øge antallet af kviktestcentre.

”På baggrund at de nyindførte restriktioner og smittesituationen i kommunen har vi bedt Region Syddanmark og Carelink om, at kviktestkapaciteten i kommunen øges, så der åbner kviktestcentre i Gråsten og Nordborg”, siger sundedschef Michael Skriver Hansen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 Erhverv, Sønderborg

OJ Electronics gennemgang af FNs verdensmål viste overraskende positivt resultat

7. december 2021 Erhverv

OJ Electronics har et ønske om at bidrage til den bæredygtige udvikling. Både lokalt i Sønderborg, men også på det globale marked, hvor virksomheden opererer. Kunder, leverandører og medarbejdere forventer og efterspørger i stigende grad, at virksomheder tager ansvar og deltager i den grønne omstilling. Derfor dykkede QHSE Manager, Margit Søndergaard og en kollega ned […]

Læs mere...