Her skal kablet med strømmen fra Havvindmøllepark Lillebælt Syd lægges

11. maj 2018 Sundeved

Det foreløbige kabelføring fra den kommende tranformerstation i Pøl til Ensted er nu på plads og klar til at blive undersøgt som del af miljøkonsekvensvurderingen.

I slutningen af maj måned tager en biolog fra COWI ud og ser nærmere på områderne for at vurdere, hvilke slags tiltag, om nogle, der skal til ved en evt. kabellægning.

Alle de berørte matrikelejere har i denne uge fået direkte besked, skriver Havvindmølleparken Lillebælt Syd i en pressemeddelelse.

På billedet nedenfor kan du se placeringen af denpåtænkte kabelføring, der skal lede strømmen fra transformerstationen ved Pøl til transformerstationen i Ensted.

Artiklen fortsætter under annoncen

I placeringen har det været vigtigt for os at forsøge at føre kablerne udenom paragraf 3-områder samt at tage højde for, hvor det bedste sted at føre ledningen under Alssund vil være.  

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. januar 2022 112, Sundeved

Hurtigt styr på skorstensbrand

27. januar 2022 112

Torsdag eftermiddag var der brand i en skorsten på et stråtægt hus på Blansskov ved Blans. “Vi fik hurtigt styr på branden, som fik lov til at brænde ud”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen til SønderborgNYT.  

Læs mere...