Herlig Fokets Fest hos Kirkens Korshær

14. oktober 2022 Kultur
Martin M. Jacobsen og Carina Sanddal., Pressefoto
Martin M. Jacobsen og Carina Sanddal., Pressefoto

Med huller i himlen og et lille hul i programmet, så fik Søndagsjam og Kirkens Korshær fyret et brag af en fest af hos korshæren torsdag eftermiddag.

Der blev knyttet bånd og spredt glæde. For selv i regnvejr består kærligheden. Folket sad I læ i teltet og varmede sig under tæpper med kaffe og brunsviger. Og gyngede i takt til musikken, skriver medarrangør Martin Michael Jaobsen til SønderborgNYT.

Dagen startede med drengene fra Sønderborg-trioen SMADR og efter de havde spillet, blev der serveret mad

Søren Sørensen, som er vært på Hjørnekroen i Augustenborg og sønderjysk mester i Poetry Slam, var også på scenen.

Han gjorde det faktisk så godt, at han blev hevet ind i Varmestuen efter hans optræden på scenen og gentog succesen. Og det er da et skulderklap der er til at tage med, skriver Martin Michael Jacobsen.

I nogle øjne var dagens højdepunkt, da Cool SunShine & Marvers Sofa Jam løftede stemningen med deres show, som var i to dele.Den første var Rock og rulletobak – som var med elguitar og blandt numrene var der en fødselsdagssang til Kirkens Korshær og mange flere. Anden del af showet, Fløderock og pastinak, var med akustisk guitar – et mix af kærlighedssange og gode sange a la dem fra de brune værtshus.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover var der også fællessangen, Papirsklip, og der gyngede huset i hvert fald og det kunne sikkert høres helt ude på Ringgade.

MCArne, Martin Michael Jacobsens eget plagiat af MC Einar, som er og var old school rap-lyrik og med nyt musik på.

Sidste mand på plakaten var Allan Davies Madsen, den lille revolutionær fra kolonihavehuset Shamballa i Haveforeningen Skovly.

Han optrådte med egne både gamleog nye sange og arbejdssange og fik skabt perspektiv, der smeltede hjerter. Og med tanker, teser og filosoferen ind i mellem numrene, blev der både lyttet og kommunikeret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Folkets Fest handler om, at være til stede og nyde den glæde og det vi har – og ikke om, at have flest, være bedst eller have mest. Festen handler om omsorg, nærvær og gensidig respekt.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Kultur, Augustenborg

Børn og barnlige sjæle er velkomne til julefest i Kultursalen

1. december 2022 Kultur

Augustenborghallerne inviterer børn og barnlige sjæle til juletræsfest nu på lørdag fra kl. 14.00 til 16.00 i Kultursalen i Augustenborghallerne. Sidste weekend var der juletræstænding i Slotsparken, men på lørdag er det Augustenborghallernes tur til at fejre julens komme. Det skriver halbestyrelsen i en pressemeddelelse. Juletræsfesten vil vanen tro være med masser af musik, sanglege […]

Læs mere...