Herlig Musikfestival på Mølleparken Plejecenter

24. maj 2022 Kultur
Sanglærkerne. Foto: Ole Kæhler
Sanglærkerne. Foto: Ole Kæhler

Tirsdag var Mølleparken Plejecenter samlingssted for beboere fra flere andre plejecentre og det skyldes, at der var Musikfestival – og allerede på vejen ind til festområdet, kom gæsterne i feststemning, når de så de små festivaltelte, hvor det så ud til, der var nogle, der hvilede ud efter gårsdagens anstrengelser.

På festivallens program var en række kendte navne: Vagn, Sanglærkerne og Calle, Basse Spillemand, Anna og James fra Musikskolen, James med guitar og Mette Ingwertsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der er også en overraskelse og jeg har ikke fået at vide, hvad det er”, sagde konferencier Didde Lauritzen, som også nød sin dag sammen med de ældre mennesker og en masse frivillige.

Som et flot krydderi på dagen var der to klovne, som gik rundt på festivalpladsen og lavede sjov for og med de ældre, der var besøg af Jespers Pølser og selvfølgelig rigeligt med øl, vand og kaffe.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...