Herlig onsdag med Ombold ved Mejeriet

17. august 2022 Samfund

Onsdag var der masser af livsmod og gå-på-mod på parkeringspladsen ved Mejeriet, hvor der blev spillet fodbold på en lille bane og med fire spillere på banen fra hvert hold. Det er Ombold, det tidligere hjemløsefodbold-projekt, som nu er foldet ud, så andre såkaldt socialt udsatte grupper også kan deltage.

Fra Sønderborg var der hele syv hold – og der var kommet spillere kørende fra Næstved, Odense og andre steder i landet.

“Det er rigtigt godt for spillerne at være med, fordi de får noget andet i tankerne end de daglige udfordringer. Og så giver det fællesskaber på tværs”, sagde sundhedspædagogisk konsulnet Frederik Jensen fra Sønderborg Kommune til SønderborgNYT. Ombold er også startskuddet til at flere begynder at dyrke idræt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Midt i turneringen var der plads til en showkamp og det var et hold med byrådspolitikere, som stillede op mod et mixet hold fra Sønderborg.

Byrådsholdets træner var Erik Lorenzen, som først sendte kvinderne på banen, men de kom – trods en energisk indsats – bagud med to mål.

“Vi skifter”, sagde han og sendte herrerne på banen – og de fik hurtigt nettet to gange. Uheldigvis scorede modstanderne en enkelt gang i slutningen af den syv minutter lange kamp og byrødderne måtte se sig slået med to mål mod tre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Kultur, Sønderborg

Historisk Festival kredser om hertugerne

7. oktober 2022 Kultur

Sønderborg Slot danner i efterårsferien rammen om en helt særlig tidsrejse, når vi tirsdag den 18. oktober 2022 inviterer alle til en historisk festival i hertugens fodspor, skriver slottets ledelse. I centrum for dagen står både Sønderborg Slots forhenværende slotsherre hertug Hans den Yngre, hertug af Slesvig-Holsten-Sønderborg samt hans 23 børn og Louise Auguste, hertuginde […]

Læs mere...