Herlige naturoplevelser begynder i Outdoor i Centrum

3. maj 2019 Erhverv

Peter Uwe Hansen fra Outdoor i Centrum er glad for naturen omkring Sønderborg – og bruger den flittigt. Enten med vandrerstøvlerne på eller med en fiskestang i hånden.

Hvis man vil være så sikker som muligt få at få en god naturoplevelse, så giver det mening at kigge indenfor i Outdoor i Centrum i Perlegade.

”Skal man på en vandretur, så er det vigtigt at have noget fornuftigt fodtøj, gode bukser og en jakke. Fødderne skal vi passe på og tøjet skal sikre, at vi ikke kommer til at fryse samtidig med, at det er bekvemt at være i”, siger Peter Uwe, der gerne viser kommende vandrere, hvad han anbefaler dem at investere i.

Artiklen fortsætter under annoncen

By Night-rabat

I aften, når der er Open By Night, er der 20 procent på udvalgte varer i butikken.

”I Outdoor i Centrum har vi alt det, som lystfiskere har brug for – og er der nogle, der har lyst til at prøve fiskeri for første gang, så koster det altså ikke mere end 299 kroner at komme i gang”, siger Peter Uwe Hansen til SønderborgNYT.

Prisen dækker en fiskestang og hjul.

Hos Outdoor i Centrum bliver kunderne altid guidet til de rigtige køb, så de kommer hjem med det udstyr, der passer til de oplevelser og udfordringer, der venter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Outdoor i Centrum arrangerer både fiske- og vandretur.

Den næste vandretur med Outdoor i Centrum er fastlagt til den 2. juni. Ruten er endnu ikke valgt, men den kommer på butikkens Facebookside, når Peter Uwe Hansen har besluttet sig.

”Hvis man følger med på vores Facebookside, så får man alle oplysninger om vores arrangementer”, siger butiksejer Peter Uwe Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk