Hertugbyen udvikler en GPS-baseret elektronisk byguide

30. juni 2020 Augustenborg

Sommerferien står for døren, og turisterne er så småt begyndt at gå på opdagelse i Augustenborg. Desværre bliver de fleste ikke ret længe. Det vil Hertugbyens Udviklingsforum gerne ændre på!

Derfor arbejdes der på at udvikle en GPS-baseret elektronisk byguide – en app, der fortæller om byens seværdigheder, mens man går en tur i den gamle bydel, parken osv. Man kan selvfølgelig også finde spisesteder og overnatningsmuligheder, skriver Hertugbyens Udviklingsforum.

Under udvikling

Artiklen fortsætter under annoncen

Her i udviklingsfasen findes appen kun på dansk og kun til Android, men det er meningen, at den skal oversættes til flere sprog og også udgives i App Store. Det er også tanken, at byens turister og besøgende skal kunne få historierne læst højt, så de slipper for at skulle bruge tiden på at navigere rundt i appen.

Dygtig fortæller søges

Derfor søger vi en dygtig fortæller, der har lyst til at lægge stemme til byguiden. Der er ca. 50 seværdigheder, som skal læses op. Hvis du er interesseret eller kender nogen, som er, så kontakt Hertugbyens Udviklingsforum.

Artiklen fortsætter under annoncen

Appen er et borgerforslag, og flere augustenborgere har allerede bidraget til indholdet. Og for at gøre den endnu bedre, så har vi også brug for DIN hjælp. Prøv appen og fortæl os, hvad der er godt, hvad der mangler, og hvad kan vi gøre bedre?

Hvis du har lyst til at prøve appen og komme med feedback, så kan du gøre det her.

Bemærk, at appen stadig er under udvikling og jo flere gode input vi får, jo bedre bliver den.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kontakt Hertugbyens Udviklingsforum, hvis du har et godt forslag, der kan gavne byen. Deltag i vores arbejdsgrupper og vær med til at omsætte ideer til handling.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk