Hesteskoen vil lokke flere med til Ringriderfesten

29. januar 2017 Kultur
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Programmet for Ringriderfestens festtelt, Hesteskoen, begynder allerede at tage form. Med erfaringerne fra festen i 2016, begynder brikkerne så småt at falde på plads, skriover Jesper Kock i en pressemeddelelse.

Ud over lidt mindre korrektioner i indretningen af teltet, så vil publikum igen opleve OS3 der vil spille op til Non-stop til dans fredag og lørdag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mandag spiller party bandet Non-stop i samarbejde med det velkendte, lokale ringriderband Tip Top Trio.

Vi vil have fokus på at videreudvikle konceptet for at trække flere folk til pladsen henover ringrider-weekenden.

Samtidig med at konceptet bliver udviklets så er der kommet nye folk til. Niels Fjord Isaksen, der var med til at skabe årets fest i 2016, har valgt at fokusere sine kræfter på andre projekter og derfor har Jesper Kock teamet op med Christoffer Kirkegaard der træder ind i stedet for Niels Fjord Isaksen.

”Rigtig mange ting lykkedes i forbindelse med første år i Hesteskoen, men der er også de ting, der kan forbedres og videreudvikles. OS3 leverede et brag af en fest i teltet og det er helt naturligt for os at fortsætte med dem på scenen. Med Christoffer Kirkegaard i teamet, er der tilført nogle unikke kompetencer til at videreudvikle konceptet og skabe den kendte feststemning i Hesteskoen”, siger Jepser Kock.

Hestesko-teamet forventer at melde ud om programmet i takt med at de forskellige aftaler falder på plads.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk