Hesteskoen: Vind flybillet til en ven eller veninde fra Sjælland

1. juni 2016 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Hesteskoen – et af de store og meget populære restaurationstelte ved Ringriderfesten i Sønderborg – går i samarbejde med Alsie Express og MobilePay nye veje i bestræbelserne på at gøre det endnu mere attraktivt at deltage i Sønderjyllands største ringriderfest – også for folk, der bor øst for Storebælt.

Under overskriften ”Fly in your best buddy” får alle, der, via MobilePay, køber en billet til Hesteskoens store grillparty fredag den 8. juli eller lørdag den 9. juli, mulighed for at deltage i en sjov konkurrence, og få fløjet en god kammerat eller veninde fra København til Sønderborg og retur.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ja, lidt populært sagt skaber de tre parter en luftkorridor til en stor grillfest på Als.

Der er 16 flybilletter på højkant.

“Ved at gå i samarbejde med landets mest udbredte mobilbetalingstjeneste MobilePay gør vi det let og enkelt at købe en billet til grillarrangementet. Blandt de forhåbentlig mange, der køber en billet, trækkes der lod om en flybillet, som man kan forære til en ven på Sjælland. Dermed er grundlaget skabt til en uforglemmelig weekend – for mange sjællændere og københavnere har hørt meget positivt om ringriderfesten i Sønderborg. Nu kan de være heldige selv at opleve den på nærmeste hold”, siger restauratør Niels Fjord Isaksen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lodtrækningen foretages den 1. juli, og senest den 3. juli skal de 16 vindere vende retur med navnet på den kammerat, der skal flyves til Sønderborg.

De kan flyve fra København enten fredag den 8. juli kl. 9.30 eller 17,30 og lørdag den 9. juli kl. 9.30.

Returflyvningen til København kan ske enten søndag den 10. juli kl. 16 eller mandag den 11. juli kl. 8.15.

Billetter til grillparty kan udelukkende købes via MobilePay og koster 150 kr. Man griller selv kødet, der kommer fra Rønhave Slagteren.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetten inkluderer fadøl og vin fra Vinspecialisten.

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...