Hip Hurra: Cykelservice Sønderborg er blevet fem år

2. september 2021 Erhverv

Nu er Cykelservice Sønderborg blevet fem år og ejeren, Pernille Trane, fortæller, at målet er, at forretningen bliver meget ældre.

At startede egen virksomhed er altid et sats og det er ikke alle, der når i mål.

“Jeg og Thomas Hansen, der er cykelmekaniker, havde aftalt, at forretningen skulle have fundet fodfæste indenfor tre år – ellers ville vi lukke den”, siger Pernille Trane.

“Og vi kom fint fra start ved at sælge Efly-cykler og når vi valgte at få Efly ind, så skyldes det, at det er gode cykler og lige så vigtigt: De er danske. Reservedele skal ikke sendes fra udlandet”, siger Pernille Trane til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Cykelservice Sønderborg reparerer også cykler.

“Vi kan lave alle slags cykler og folk kan også komme og købe reservedele til langt de fleste cykler”.

Lige for tiden overvejer Pernille Trane, om der skal ansættes en cykelmekaniker mere.

“Vi får en del elcykler til reparation og vi laver også mange såkaldt almindelige cykler. Men inden jeg søger en medarbejder, så skal jeg være sikker på, der er opgaver nok til det”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. maj 2023 Politik, Sønderborg

Tag dit barn med til demonstrationen – den foregår i ro med ordentlig tone

30. maj 2023 Politik

Mød op til demonstration i dag, tirsdag, kl. 18.30 på Jyllandsgade 30, hvor politikerne fra Børne- og Uddannelsesudvalget holder møde kl. 19.00. Fra kl. 16.30 laves plakater i billedkunstlokalet på Ulkebøl Skole. Materiale medbringes. Samlet går vi til Jyllandsgade, ellers mød op på Jyllandsgade kl. 18.30, skriver skolebestyrelsen fra Ulkebøl Skole. Den store gruppe af […]

Læs mere...