Historisk Samfund holder generalforsamling med historiefortælling om ProjectZero

21. marts 2019 Samfund

Historisk Samfund for Als og Sundeved holder i dag torsdag den 21. marts den ordinære generalforsamling i Menighedshuset på hjørnet af Østergade og Kongevej.

Efter generalforsamlingen vil direktør Peter Rathje fra ProjectZero fortælle om de første tolv år med Sønderborgs ProjectZero, der blev etableret i 2007 som et offentligt privat partnerskab af SE, Bitten & Mads Clausens Fond, Sønderborg Kommune, DONG Energy og Nordea-fonden.

Peter Rathje, der har det ledelsesmæssige ansvar for ProjectZero-sekretariatet på Alsion, vil fortælle om status for Sønderborg-områdets klimaomstilling, den netop godkendte Roadmap2025 og de opnåede resultater på vejen mod et CO2-neutralt Sønderborg-område i 2029.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bliver et foredrag om lokal samtidshistorie med blik ind i en grøn fremtid med fokus på effektiv energianvendelse og mere vedvarende energiforsyning baseret på områdets egne ressourcer og med udsyn til den globale interesse, der er for hvordan Sønderborg løser klimaomstillingen i tæt samarbejde mellem områdets aktører.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...