Hjælp Jesper Koch med at blive Kokkenes Kok 2020

27. maj 2021 Erhverv
På Hotel Alsik er de enormt stolte over, at Jesper Koch er nomineret til den fornemme pris ‘Kokkenes Kok 2020’ – i selskab med John Kofod og Wassim Hallal. Hvem der i sidste ende løber med titlen afgøres af en afstemning, hvor du kan deltage.
“I Sønderjylland har vi mange stolte madtraditioner, vi har vand, marker, enge og skove. Hotel Alsik har adgang til mange forskellige gode, lokale råvarer, vi har gode slagtere og andre gode leverandører. Og ved at tage afsæt i de gode, lokale råvarer og de sønderjyske madtraditioner, så kan vi byde på madoplevelser, som de ikke er vant til”, siger Jesper Koch, der altid gør sit ypperste for den gode smagsoplevelse.
Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du har smagt Jesper Kochs mad og synes, at det har været en rigtig god oplevelse, så kan du give ham din stemme og dermed hjælpe ham tættere på titlen.
Jesper Koch siger også, at han vil være meget taknemmelig, hvis du vil give ham en stemme.
Send sms KOK C til 1919 eller på mail til Kontakt@kokkefonden.dk senest den 11. juni, skriver Hotel Alsik
Artiklen fortsætter under annoncen

Man kan ikke stemme i kommentarfeltet.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Sønderborg

Placeringen af cykelsti fra Nybøl til Broager er godkendt

7. december 2022 Politik

På Teknik-, By og Borgerudvalgets møde tirsdag. kunne vi endelig godkende linjeførelsen på cykelstien Nybøl – Broager fra rundkørslen i Nybøl til lyskrydset i Broager. Det betyder også, at vi nu skal i dialog med berørte lodsejere, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. “Den del af cykelstien, som går gennem Nybøl, bliver i første om […]

Læs mere...