Hjælp Lazy Dog til igen at blive kåret som stedet med landets bedste burger

1. september 2021 Erhverv

Du kan hjælpe Lazy Dog til at blive kåret som stedet med landets bedste burger. Det lykkedes til fulde i september 2019 og nu gentager Opdag Danmark konkurrencen, hvor Fox & Hounds også er nomineret.

“Vi har brug for din stemme, hvis Lazy Dog skal blive kåret som restauranten med ‘Danmarks bedste burger’ endnu en gang”, siger brødrene Stefanski, som håber, at alle de mennesker, som sætter pris på restaurantens burger, de stemmer på Lazy Dog.

Stemmemetoden er så nem, som den overhovedet kan være og der kan stemmes på enhver mobil. Det eneste man skal, det er, at sende en besked med teksten BGR 104 til nummeret  52 51 09 87.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det koster det kun almindelig sms-takst – samtidig med at man støtter det lokale!

Du kan stemme allerede nu og frem til den 8. september klokken 12. Når afstemningen er slut, så går de tre steder i Syd- og Sønderjylland, som har flest stemmer, videre til finalen.

Finale-afstemningen starter 15. september kl. 12.00 – og slutter 22. september kl. 12.00.

Du kan følge afstemningen HER på OPDAG DANMARK

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2021 Kultur, Broager

Broager-pige – der studerer musik – udgiver sin tredje single

29. september 2021 Kultur

Anne Sofie Wraae tog sine første musikalske skridt i Broager Kirkes kor og senere var hun med i pigekorets juniorkor. Og som hun selv siger, så har oplevelserne og lærdommen hun fik der, skabt grobunden for den karriere som soloartist, som hun følger nu. Ved siden af sit virke som artist studerer Anne-Sofie musikvidenskab på […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49