Hjalmer og Jesper Koch gav Sergentens gæster en herlig oplevelse

16. oktober 2022 Erhverv

Lørdag aften stod Hjalmer og to af hans musikere på scenen i Sergenten, hvor han gav en række af sine sange til de 180 gæster, der havde sikret sig en plads til dinnerkoncerten. Inden Hjalmer spillede op, så nød gæsterne en fortryllende tre-retters menu, som Hotel Alsiks mesterkok, Jesper Koch, og hans kokke havde tilberedt.

“Jeg og mit band har lige holdt en pause efter sommerens festivaller, så det er rigtigt dejligt at komme ud igen”, sagde Hjalmer og fortalte videre, at det ikke er længe siden, han var i Paris.

“Jeg ville bare nyde byen og der er jo nogle gange et øjeblik, hvor alting bare er helt fantastisk, øjeblikke, som man håber aldrig forsvinder og det har jeg skrevet en sang om”, sagde han og sang.

Der var også plads til en sang, som de allerfleste – og især børn – kender.

“Jeg blev opfordret til at lave titelsange til julekalenderen Tinka og Kongespillet – og juletiden nærmer sig jo, så den vil jeg gerne synge for jer”.

Inviterede gæster

Blandt gæsterne var der nogle, som var inviteret til Hotel Alsik af hotellets salgschef.

Artiklen fortsætter under annoncen

“De inviterede gæster er nogle mennesker, der i firmaer, som arrangerer konferencer og fester for andre virksomheder – og med et arrangement som vores dinnerkoncert, så kan de opleve, hvad vi kan på Hotel Alsik og Sergenten. Det virker bedre og er mere troværdigt at vise det end fortælle om det”, sagde salgschef Steven Bock til SønderborgNYT.

“De inviterede er imponerede over alt det, som vi kan – både på Hotel Alsik og i Sønderborg og også over, hvor flot havneområdet er blevet”, sagde salgschefen. En gæst fra Helsingør er blandt dem, der er imponeret:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg har været i Sønderborg for en del år siden og jeg må sige, at det er helt fantastisk at se havnerådet og ikke mindst det store Hotel Alsik”, sagde han.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. december 2022 Samfund, Sønderborg

Virksomheder skal have styr på affaldssorteringen inden året slutter

2. december 2022 Samfund

Senest den 31. december skal alle affaldsproducerende virksomheder sortere deres husholdningslignende affald i de 10 kategorier, vi kender fra vores private husholdning. Det skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse. Det skal ske i følge Miljøstyrelsens affaldsbekendtgørelse, der trådte i kraft i december sidste år, og hvor kravet om den udvidede sortering skal indfries fra årsskiftet. […]

Læs mere...