Hjemløse og socialt udsatte inviteres til musikquizz i Friheden og i Kirkens Korshær

14. maj 2022 Kultur

Søndagsjam er et samarbejde mellem Cool SunShine og Marvers Sofa Jam og de inviterer socialt udsatte og hjemløse til quizz i Friheden på Kastanie Allé den 5. juni og den 21. juni quizzes der i Kirkens Korshær

”Den gyldne musikquizz er en selskabsleg, som vi tager med rundt denne sommer, når vi skal ud og spille musik. Det specielle ved denne quiz er, at vi spiller de spørgsmål, vi selv har lavet. Deltagerne skal gætte titlen på det nummer, som vi spiller og også fortælle, hvem der oprindeligt spillede sangen”, siger Carina Sanddahl i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

De deltagende skal gætte titel og kunstner hurtigst muligt.

”Det gode ved denne quizz er, at den kan formes efter omstændighederne, behov, temperament og så videre. Man kan deltage som enkeltperson eller i grupper – der kan dystes på tid eller om point”, siger Martin Michael Jakobsen og tilføjer, at det sagtens kan munde ud i en fest.

De to musikglade mennesker, tager ikke betaling for at komme ud og quizze. De vil bare gerne ud og spille, gøre opmærksom på deres eksistens – og så håber de, at der er mange, som synes, det er sjovt med en musikquiz.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...