Hjerneugen fejres med foredrag og minimesse

Købmandsgården er med på minimessen. Arkivfoto: Ole Kæhler
Købmandsgården er med på minimessen. Arkivfoto: Ole Kæhler
29. februar 2024 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

KompetenceCenter for Hjerneskade i Sønderborg Kommune inviterer til et gratis arrangement i samarbejde med Foreningen Købmandsgården – og det henvender sig til mennesker der er ramt af hjerneskade, deres pårørende og alle andre der ønsker mere viden om hjernen, og hvad der sker, når den rammes.

Uge 11 er International Hjerneuge og det er i den anledning, der både er et foredrag og en minimesse på Reimerskolen den 11. marts fra klokken 16 til 19.

Mange mennesker der er ramt af hjerneskade, oplever ændring i deres søvnmønster, skriver de to arrangører.

Artiklen fortsætter under annoncen

Normal søvn kræver en rask hjerne. Ved hjerneskade vil søvnen derfor blive mere eller mindre forstyrret. Det resulterer i søvnrelaterede klager i løbet af den vågne periode. En erkendelse af en søvn-døgnrytmeforstyrrelse er vigtig for, at kunne opsøge den rette behandling.

Foredragsholder er Anders Sode West, der er neurolog på Rigshospitalet, fortæller om søvn fra klokken 16 til 17:30.

Tilmelding til foredraget skal ske til Randi Fuglsang på mail: [email protected] senest den 4. marts.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mini-messe og aktiviteter: Liv der reddes, skal leves!

Kom og mød frivillige og kommunale aktører, der hver på deres måde, bidrager til at hjerneskade-ramte kan få en bedre hverdag. Mini-messen er åben for alle-  også selvom du ikke deltager i foredraget.

17. april 2024 Erhverv, Sønderborg

Erhvervslivet fik indblik i lufthavnens fremtid

17. april 2024 Erhverv

Tirsdag eftermiddag var 80 personer fra 45 lokale virksomheder samlet på Hotel Alsik for at høre om Sønderborg Lufthavn, som netop har fået lavet en analyse af erhvervslivets ønsker til lufthavnen. “Udviklingen af Sønderborg Lufthavn er en vision for Sønderborg Kommune og Bitten & Mads Clausens Fond”, sagde Lars Tveen, som er direktør i fonden. […]

Læs mere...