Hjerterum gør det muligt for udsatte grupper at modtage besøg

7. maj 2020 Samfund

Under den verdensomspændende pandemi er nogle befolkningsgrupper særligt udsatte for alvorlig sygdom og infektion med virussen Covid-19. Det drejer sig især om ældre personer samt personer i risikogruppen blandt andet med et lavt immunforsvar. Det har pavillonen fra ‘Hjerterum – sammen hver for sig’ løsningen på, så ældre og andre andre udsatte grupper kan modtage besøg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hjerterummet afhjælper ensomhed og afsavn

Pavillonen til ældremøde og besøg på andre institutioner og bosteder opfylder et stort behov. Mange beboere har siddet i lang tid uden besøg, hvor de normalt er vant til at se deres pårørende flere gange om ugen. Dette fører til et stort afsavn, som elektronik ikke kan erstatte, skriver ‘Herterum – sammen hver for sig, som har adresse i Lollandsgade i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det giver noget andet både for de pårørende og beboerne, at de har mulighed for at se hinanden, sidde overfor hinanden og drikke en kop kaffe sammen – hver for sig. En helt anden oplevelse end en snak via en iPad eller telefon. Det eneste de pårørende må undvære er et knus.

Læs mere om Hjerterum – hver for sig her på hjemmesiden.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid!

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Mark & Christoffer underholder til Alsingergildets 75 års jubilæum

17. oktober 2021 Kultur

Det alsiske dialektselskab Alsingergildet fylder 75 år i år. Jubilæet fejres med en koncert søndag den 7. november med pigekor og duoen Mark & Christoffer. Jubilæumskoncerten holdes på Sønderborg Teater og indledes med noget så sønderjysk som kaffebord. Det serveres i Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand. Ud over kaffebord og dobbeltkoncert får gæsterne også underholdning […]

Læs mere...