Hjertesmykket 2019 kan købes nu hos Jacob Nielsen & Søn

7. november 2019 Erhverv

Hos Jacob Nielsen & Søn i Jernbanegade i Sønderborg er Hjertesmykket 2019 til salg – og i sølv koster det 395 kroner. Smykket er en glimrende gaveidé – og det tæller også som et plus, at der sendes 150 kroner til velgørenhedsindsamlingen En God Jul for Alle for hvert smykke, der sælges.

Det fortæller Line Mechlenborg Madsen til SønderborgNYT.

Hun er idékvinden og designeren bag smykket.

“Jeg kan godt li’ at være med til at hjælpe og synes, det er noget, vi skal huske at gøre, når muligheden er der”, siger Line Mechlenborg Madsen. Hun har brugt mange timer og sin fanatasi på smykket. Der er lavet 300 styk og der laves ikke flere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hendes chef, Bjarne Vejsnæs er begejstret:

“Jeg synes, det er fedt, når en medarbejder har et projekt og især når det også gavner andre”, siger han.

De kunder, der køber Hjertesmykket 2019 i sølv, deltager automatisk i konkurrence i Hjertesmykket 2019 i 14 karat guld. Guldsmykket koster 3200 kroner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Sport, Erhverv, Sønderborg

Nye spillerdragter til Dybbøl IU fodboldklub U9 hold fra Sydbank

2. oktober 2022 Sport

Sydbank støtter over 300 små og store foreninger og forbund over hele landet – lige fra de helt små, lokale klubber til de store professionelle regionale og nationale flagskibe og senest, har det lokale U9 hold fra Dybbøl IU fodboldklub fået et spilledragt-sponsorat fra Sydbank i Sønderborg. ”Vi er rigtig glade for, og stolte over, […]

Læs mere...