Hjertesmykket 2019 kan købes nu hos Jacob Nielsen & Søn

7. november 2019 Erhverv

Hos Jacob Nielsen & Søn i Jernbanegade i Sønderborg er Hjertesmykket 2019 til salg – og i sølv koster det 395 kroner. Smykket er en glimrende gaveidé – og det tæller også som et plus, at der sendes 150 kroner til velgørenhedsindsamlingen En God Jul for Alle for hvert smykke, der sælges.

Det fortæller Line Mechlenborg Madsen til SønderborgNYT.

Hun er idékvinden og designeren bag smykket.

“Jeg kan godt li’ at være med til at hjælpe og synes, det er noget, vi skal huske at gøre, når muligheden er der”, siger Line Mechlenborg Madsen. Hun har brugt mange timer og sin fanatasi på smykket. Der er lavet 300 styk og der laves ikke flere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hendes chef, Bjarne Vejsnæs er begejstret:

“Jeg synes, det er fedt, når en medarbejder har et projekt og især når det også gavner andre”, siger han.

De kunder, der køber Hjertesmykket 2019 i sølv, deltager automatisk i konkurrence i Hjertesmykket 2019 i 14 karat guld. Guldsmykket koster 3200 kroner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Kultur, Sønderborg

Uffe Lorenzen giver en udendørs koncert i Sønderborg

4. august 2021 Kultur

Lørdag den 14. august giver Uffe Lorenzen er gårdhavekoncert i Sønderborghus i eftermiddagstimerne. Uffe Lorenzen er kendt som den karismatiske forsanger og frontfigur i Spids Nøgenhat og Baby Woodrose. Han har huseret på den danske rockscene siden slutningen af ’80erne og fik sit gennembrud med Baby Woodrose i 2003, hvor de som et af de […]

Læs mere...