Hjulene snurrer fint i Domicilet – og mere stille i iværksætter-service

18. januar 2021 Erhverv

Det går rigtigt godt med udlejning af lokaler til virksomheder, siger direktør Michael Hamann fra Vækstrådet og Sønderborg Iværksætter Service. Lokalerne, som kaldes Domicilet, ligger i en del af Sønderborg Iværksætter Services bygning overfor Hotel Scandic på Ellegaardvej i Sønderborg

“Der er løbende kommet lejere og og faktisk møder adskillige af dem dagligt ind, selvom det er Coronatid”, siger Michael Hamann og forklarer, at de forskellige virksomheder, som har adresse i lokalerne på Ellegaardvej, er små virksomheder, hvor der kun er en enkelt eller yderst få medarbejdere.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og nogle af virksomhederne har sendt deres medarbejdere på hjemmearbejde”.

Iværksætter-afdelingen

I Domicilet deler adresse med Sønderborg Iværksætter Service, som i 2020 hjalp lige så mange iværksættere i gang med egen virksomhed, som de gjorde året inden.

“Men min mavefornemmelse siger, at der ikke er så mange, der har mod på at springe ud som iværksættere lige nu”, siger Michael Hamann. Han fortæller videre, at hans fornemmelse er, at den anden nedlukning har gjort mange mennesker lidt modløse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Ved den første nedlukning, der kom i marts måned sidste år, var det jo nyt og ukendt, at alting pludselig lukkede og vi sagde til hinanden, at det klarer vi nok. Det siger vi ikke i den her nedlukning, fordi vi har svært ved at se, hvornår den stopper”.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. december 2021 Kultur, Sønderborg

Synnejysk stand-up i Alsion

2. december 2021 Kultur

Christoffer Brodersen og Kalle & Kloj – Lars Thiesgaard og Chresten Speggers – vender tilbage til Alsion med en ny udgave af ’En synnejysk eftermiddag’ søndag den 20. marts kl. 15.00 I første afdeling vil Christoffer Brodersen underholde med sine viser og sange – og får også besøg af en special guest star. Efter pausen […]

Læs mere...