HK Stat Sydjylland flytter generalforsamlingen

9. februar 2021 Erhverv
HK-formand Anette Godsvig Laursen. Pressefoto
HK-formand Anette Godsvig Laursen. Pressefoto

Formand og bestyrelse for HK Stat Sydjylland vil gerne mødes med medlemmerne på en fysisk generalforsamling i stedet for på nettet, og derfor flyttes generalforsamlingen frem til sommer. Kongresdelegerede skal dog vælges i marts.

“Vi har brug for at mødes i det fysiske rum efter så mange måneders hjemsendelse uden kolleger. De fleste af HK Stat Sydjyllands medlemmer har arbejdet hjemmefra det meste af et år, og mange har ikke engang været fysisk på besøg på deres arbejdsplads siden nedlukningen i marts”, siger Annette Godsvig Laursen, formand for HK Stat Sydjylland.

Artiklen fortsætter under annoncen

Beslutningen blev truffet på HK Stat Sydjyllands bestyrelsesmøde og den nye dato er fastlagt til den 7. juni, hvor vaccinationsprogrammet forhåbentlig er tæt på fuldt gennemført.

“Vi ved naturligvis ikke, om det vil være muligt at samles den 7. juni, men vi håber det meget. Vi vil alle have glæde af at kunne mødes, hvis det på nogen måde kan lade sig gøre”, siger Annette Godsvig Laursen i en pressemeddelelse.

Skulle det vise sig, at det ikke er muligt at afholde en fysisk generalforsamling alligevel, vil generalforsamlingen blive omlagt til en virtuel generalforsamling, der vil finde sted samme på samme dato, altså den 7. juni.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et af punkterne på den nu udsatte generalforsamling er valg af 19 delegerede og minimum to suppleanter til HK Stats kongres, der finder sted den 9.-10. juni 2021. For at opfylde tidsfristerne holder HK Stat Sydjylland et virtuelt medlemsmøde den 9. marts, hvor det er muligt at vælge eller blive valgt som delegeret.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...