HK Stat Sydjylland flytter generalforsamlingen

9. februar 2021 Erhverv
HK-formand Anette Godsvig Laursen. Pressefoto
HK-formand Anette Godsvig Laursen. Pressefoto

Formand og bestyrelse for HK Stat Sydjylland vil gerne mødes med medlemmerne på en fysisk generalforsamling i stedet for på nettet, og derfor flyttes generalforsamlingen frem til sommer. Kongresdelegerede skal dog vælges i marts.

“Vi har brug for at mødes i det fysiske rum efter så mange måneders hjemsendelse uden kolleger. De fleste af HK Stat Sydjyllands medlemmer har arbejdet hjemmefra det meste af et år, og mange har ikke engang været fysisk på besøg på deres arbejdsplads siden nedlukningen i marts”, siger Annette Godsvig Laursen, formand for HK Stat Sydjylland.

Artiklen fortsætter under annoncen

Beslutningen blev truffet på HK Stat Sydjyllands bestyrelsesmøde og den nye dato er fastlagt til den 7. juni, hvor vaccinationsprogrammet forhåbentlig er tæt på fuldt gennemført.

“Vi ved naturligvis ikke, om det vil være muligt at samles den 7. juni, men vi håber det meget. Vi vil alle have glæde af at kunne mødes, hvis det på nogen måde kan lade sig gøre”, siger Annette Godsvig Laursen i en pressemeddelelse.

Skulle det vise sig, at det ikke er muligt at afholde en fysisk generalforsamling alligevel, vil generalforsamlingen blive omlagt til en virtuel generalforsamling, der vil finde sted samme på samme dato, altså den 7. juni.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et af punkterne på den nu udsatte generalforsamling er valg af 19 delegerede og minimum to suppleanter til HK Stats kongres, der finder sted den 9.-10. juni 2021. For at opfylde tidsfristerne holder HK Stat Sydjylland et virtuelt medlemsmøde den 9. marts, hvor det er muligt at vælge eller blive valgt som delegeret.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Politik

Kulturnatten skal organiseres på en anden måde

2. februar 2023 Kultur

Kultur & Idrætsnatten har været organiseret på samme måde siden 1997 og nu synes de folkevalgte i Udvalget for Kultur, Idræts og Medborgerskab, at det skal gøres anderledes. “Vi vil gerne have, at Kulturnatten breder sig op i midtbyen og også, at den involverer handlen”, siger udvalgsformand Christel Leiendecker til SønderborgNYT. I de tidligere år […]

Læs mere...