HK tilbyder at tjekke lønsedler for alle der er omfattet HKs overenskomster

12. november 2021 Erhverv

Hver dag fra mandag til fredag i den kommende uge står HK parat på Rema 1000s parkeringsplads på Søndergade i Guderup, klar til at tjekke lønsedler og vilkår for alle, der er omfattet af en af HKs mange overenskomster. Kontoret er en såkaldt letvogn. Der er åbent mandag til torsdag mellem 11.00 og 17.00 og fredag 11.00 til 15.00

Erfaringen viser, at mange lønsedler indeholder fejl, og det kan være en god forretning for medarbejderen at få kontrolleret, at lønnen er regnet rigtigt ud.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor tilbyder HK altid at tjekke lønsedlen for medlemmerne, men denne gang går fagforeningen skridtet videre og møder op i lokalsamfundet for at sikre, at så mange som muligt får tilbuddet.

Man behøver ikke at være medlem for at få tjekket tallene, og hvis man ønsker at tale med HK om andre ting fra arbejdslivet, som ligger en på sinde, er det også muligt, skriver HK i en pressemeddelelse.

Alle er velkomne til at udfylde en konkurrencekupon, som man kan få i vognen, og deltage i lodtrækningen om tre HK-rygsække fyldt med godt til ganen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 COVID-19, Sønderborg

Antallet af Corona-smittede er stabilt – men højt

6. december 2021 COVID-19

Mandagens tal for antallet af personer i Sønderborg Kommune, som gennem den seneste uge er konstateret smittede med Corona er 294 – og det er ikke nævneværdigt flere eller færre end gennem de seneste dage. “Det ser ud til, at smitten har stabiliseret sig – men på et højt niveau. I lyset af den generelle […]

Læs mere...