HLT-Service har el-varebiler som dækker virksomhedernes behov

5. august 2021 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

HLT-Service i Aabenraa sælger varevogne af mærket Maxus og der er stor interesse for bilerne fra både kommuner og større virksomheder, siger Poul Linnet fra HLT-Service. Interessen skyldes både kørselsøkonomi og klimaet.

“Det er med elbiler, som det er med mobiltelefoner. Der udvikles hele tiden og Maxus-varevogne dækker langt de fleste virksomheders behov. Også håndværkernes”, siger Poul Linnet til SønderborgNYT. Han fortæller, at håndværkere vil have varevogne, som kan trække 1500 kilo – og HLT-Service har de varevogne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hos HLT-Service er der ingen tvivl om, at elbilerne er fremtiden.

“Det giver rigtig god mening at investere i el-varevogne. De er billige at køre i og de dækker de behov, som brugerne har. Man kan sagtens køre op til 300 kilometer på en opladning og desuden skal bilen ikke så meget værksted, som en benzin- eller dieselbil skal”.

HLT-Service gør rigtigt meget ud af at rådgive de virksomheder, som ser på en el-varevogn.

“Det er vigtigt for os, at vores kunder får den helt rigtige el-varevogn og vi gør meget ud af at sikre os, at den kan dække de behov, som kunden har. Og vi ved også, at det ikke er alle håndværkere, der skal købe el-varebil”, siger Poul Linnet og tilføjer, at de, der ikke skal investere i el-varevogn endnu, det er de håndværkere, som kører med meget tunge læs på ‘krogen’.

Artiklen fortsætter under annoncen

HLT-Service er alene om at sælge Maxus i Sønderjylland og din virksomhed har mulighed for at prøve en af deres el-varebiler.

Læs meget mere på HLTSERVICE. COM

20. maj 2024 112, Sydals

Frivillige brandmænd gjorde vejen sikker igen

20. maj 2024 112

Mandag aften blev der ringet efter Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Jeppe Jørgensen, fordi der var brug for hans hjælp på Kegnæs. “Der var spildt noget olie på vejen, så jeg kaldte Kegnæs Frivillige Brandværn, der smed kattegrus på og fjernede olien, så det igen er sikkert at køre der”, siger Jeppe Jørgensen til SønderborgNYT

Læs mere...