Højere huspriser i Sønderborg by smitter af på oplandet

3. februar 2021 Broager

Nykredit vurderer, at huspriserne i Sønderborg vil stige med fem procent og det er godt nyt for dem, der vil sælge deres bolig, siger Henning Brock fra home i Broager.

“Det betyder også, at der er købere, som ikke får råd til at købe hus i Sønderborg by, men de vælger typisk at slå sig ned i en af de omkringliggende byer eller landsbyer”, siger Henning Brock til SønderborgNYT.

Højere priser gør det især svært for førstegangskøbere og samtidig en øget efterspørgsel på boliger udenfor Sønderborg by.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og det har en elastikvirkning, der gør, at priserne i oplandet også stiger”, siger Henning Brock der også fortæller, at home i Sønderborg og Broager har solgt 16 boliger i januar måned.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. juni 2021 Sundeved, Erhverv

Nature Energy klar med ny miljørapport for biogasanlægget i Kværs

21. juni 2021 Sundeved

Nature Energy, der ønsker at etablere Sønderborgs andet biogasanlæg i Kværs, har nu opdateret miljørapporten for projektet. Det sker efter at Miljø- og Fødevareklagenævnet den 15. april i år ophævede miljøgodkendelsen og VVM-tilladelsen for biogasanlægget, da de fandt, at udledning af overfladevandet fra anlægsområdet til Kværsløkkebæk ikke var utilstrækkeligt belyst. Efter afgørelsen udstedte Sønderborg Kommune […]

Læs mere...