Højeste anerkendelse til premierløjtnant Jens Peter Rasmussen

2. november 2015 REGIONALT
IMG_0887

Premierløjtnant Jens Peter Rasmussen. Privat foto.

Hjemmeværnsledelsen har tildelt sin højeste anerkendelse, Hjemmeværnets Fortjensttegn, til premierløjtnant Jens Peter Rasmussen, som bor i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dekoreringen begrundes med, at den er en anerkendelse af hans store frivillige indsats dels som formand for bestyrelsen for Hjemmeværnsmuseet i Frøslevlejren og dels som formand for Kontaktudvalget i Sønderborg, som bevarer de militære traditioner i området, skriver Hjemmeværnet i en pressemeddelelse.

Den overraskede ordensmodtager udtrykte ved tildelingen stor glæde og stolthed samt en stor tak til alle som giver deres tid og kræfter til det frivillige arbejde.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Samfund, Sønderborg

TrygFonden giver penge til to projekter i Sønderborg

19. august 2022 Samfund

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har uddelt penge til en række nye tryghedsskabende initiativer og projekter i regionen. I kategorien Børn og Unge får Sønderborg Andelsboligforening 746.882 kroner til projektet  ’Kulturfrontløber’, skriver Trygfonden i en pressemeddelelse. Et mål for TrygFonden er, at flere voksne kan realisere og fastholde en sund livsstil, have et trygt […]

Læs mere...