Højt hurra for medaljevinderne fra Special Olympics 2022

3. juni 2022 Samfund
Borgmesteren taler om fællesskaber. Foto: Ole Kæhler
Borgmesteren taler om fællesskaber. Foto: Ole Kæhler

Fredag eftermiddag sørgede borgmester Erik Lauritzenfor, at der blev råbt højt hurra for en længere række udviklingshæmmede atleter, som var vendt hjem fra Special Olympics Idrætsfestival i Kolding – og de havde både mesterskaber, guldmedaljer, sølvmedaljer og bronzemedaljer med hjem.

“I kom hjem med mesterskaber og medaljer og det er vi andre i Sønderborg stolte af og vi er stolte af, at I var med til Special Olympics Idrætsfestival. Idræt handler nemlig om at have noget at være sammen om og jeg er glad for, at I er en del af fællesskabet ude i foreningerne”, sagde borgmester Erik Lauritzen, inden han opfordrede til, der blev råbt hurra.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sportsgrenene, som de lokale atleter deltog i, var badminton, håndbold, fodbold, bowling og så var der også en enkelt rytter.

Torben Hess er en af de atleter, som var med i Kolding.

“Jeg spiller håndbold i Skansen og til stævnet vandt jeg en sølvmedalje”, sagde han. Et par af hans holdkammerater fortalte også om deres oplevelser med håndbold.

“Håndbold er rigtigt sjovt. Især når vi vinder”, lød det fra Michael Just.

Ny på holdet er Malene Jensen, som er flyttet hertil fra Kolding.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Min nabo fortalte mig om, hvor sjovt det er at spille håndbold, så uden hjælp fra pædagoger, meldte jeg mig på holdet”, sagde Malene Jensen til SønderborgNYT.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...