Højvande lukker veje i Sønderborg

28. oktober 2018 Samfund

I disse timer stiger vandstanden i farvandet rundt om Sønderborg og det får Sønderborg Kommune til at etablere vejspærringer. Det skriver Sønderborg Kommune på Facebook.

Kommune oplyser, at vandstanden nu stiger så meget, at Sdr. Havnegade er spærret af og i løbet af søndagen vil der blive etableret yderligere afspærringer, så hele strækningen fra Sønderborg Slot til Helgolandsgade afspærres.

Der kommer sandsynligvis ikke vand op på land, men der kommer vand i vejunderlaget, og det er for at beskytte vejen at vejene lukkes for biler og andre tungere køretøjer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vandstanden forventes at toppe i morgen mandag med 111 cm, oplyser Sønderborg Kommune der forventer, at afspærringerne kan fjernes tirsdag aften. Årsagen til vandstigningen skyldes nordenvind.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
18. august 2022 Politik, Sønderborg

Borgmesterpartiet kan komme i mindretal når det gælder udlicitering af rengøringsopgaver

18. august 2022 Politik

Socialdemokratiet har aldrig været fortaler for udlicitering af kommunale opgaver og det gælder også den kritiserede rengøring af kommunale skoler og daginstitutioner i den jyske del af kommunen. I en pressemeddelelse gjorde Socialdemokratiet onsdag aften det tydeligt, at de ikke vil lægge stemmer til, at der udliciteres flere rengøringsopgaver før, at de, der allerede er […]

Læs mere...