Hør eksperter og andre fortælle om bomberne ved Arnkilsmaj

28. november 2022 Nordborg
Bomberne sprænges. Foto:_Ole Kæhler
Bomberne sprænges. Foto:_Ole Kæhler

Enhver, der har lyst, er velkommen til en spændende aften Hos Risa i Guderup onsdag den 14. december klokken 18:30, hvor eneste emne er bomberne ved Arnkilsmaj, Det var medlemmmer af Air Force Memorial Center Als, som fandt to 500 kg RAF-bomber den 29. oktober. Bomberne er fra Halifax II HR940, der blev skudt ned den 25. juli 1943.

”Vi er så heldige, at vi skal høre major Peter Jegsen, chef hærens bomberyddere, beredskabschef Allan Dalager Clausen og Børge Meier fra Svenstrup, der voksede op på husmandsstedet, som mistede taget i forbindelse med flystyrtet i 1943”, siger foreningsformand Bjørn Allerelli Andersen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hos Risa byder på kaffe og æbleskiver og foreningen er vært.

Man behøves ikke tilmelde sig.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...