Hør Jakob Olrik fortælle om Kærlighedskompasset

10. november 2020 Kultur

Forfatter og foredragsholder Jakob Olrik har netop skudt sin efterårsturné i gang med det helt nye foredrag ’Kærlighedskompasset’.

Den 10. december klokken 19 i Sønderborghus lover Jakob Olrik et brag af et show, hvor han, udover foredraget, også præsenterer sin nye bog ’Kærlighedens Mysterier’, som foredraget netop er baseret på.

”Jeg tror vi befinder os i en tid, hvor vi har brug for alt den kærlighed vi kan få. Kærlighed er et af de ældste emner i verdenshistorien, men alligevel, er det aldrig noget som vi mennesker har kunne gøre os kloge på. For kærligheden er så kompleks”, fortæller Jakob Olrik i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til foredraget tager han altså fat om den store brusende kærlighed, rusker den, udspørger den og stiller skarpt på dens mangfoldige muligheder, skriver arrangøren.

Han stiller blandt andet spørgsmålene: Kan vi udvikle os sammen uden at miste os selv?

Og hvordan undgår vi at løbe panden mod en mur i lidenskabens navn?

Kærlighedskompasset er inspiration til oprigtig kærlighed, levende lidenskab og dybe relationer.

Lyt, grin, lær & lad dig friste til at kæmpe for det vigtigste i livet: Kærligheden.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Borgmesteren takker alle der var med til bekæmpe branden på Omnicon

29. juli 2021 Samfund

Via Facebook giver borgmester Erik Lauritzen sin uforbeholdne tak til de brandfolk, der har brugt det seneste døgn på at bekæmpe branden på Omnicon. Borgmesteren skriver blandt andet: ”På egne og på fællesskabets vegne udtrykker jeg en kæmpestor tak til nogle mennesker, der løser en ufattelig vigtig samfundsopgave. Mens mange af os holder ferie og […]

Læs mere...