Hør om tilbud til krise- og voldsramte mænd

Frivillighedens Hus
Frivillighedens Hus
14. februar 2024 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

I samarbejde med Frivillighedens Hus inviterer Mandecentret Syd- og Sønderjylland alle interesserede til et oplæg om Mandecentrets arbejde. Mandecentret er et landsdækkende tilbud, der siden 2006 har tilbudt midlertidig bolig og gratis ambulant rådgivning til krise- og voldsramte mænd.

Repræsentanter fra Mandecentret vil fortælle lidt om hvem de er, deres målgruppe, hvordan de arbejder, og hvordan man kommer i kontakt med dem. Centret repræsenteres af Caroline Bruun, visiterende koordinator og Andy Pedersen, socialfaglig rådgiver, skriver Frivillighedens Hus.

Oplægget holdes i Frivillighedens Hus tirsdag den 27. februar fra kl. 13.30 til kl. 15.30.

Tilmelding til Frivillighedskonsulent, Johnny Gammelgaard Alfsen på mailadressen: [email protected] eller på telefon 27 90 69 30.

 

20. april 2024 Uddannelse, Sønderborg

LEGO blev trækplastret til Forskningens Døgn

20. april 2024 Uddannelse

Lørdag har SDU i Sønderborg åbnet dørene for Forskningens Døgn frem til klokken 13 – og det er en landsdækkende festival, hvor universiteter, forskningsinstitutioner og videnskabens virksomheder inviterer alle interesserede til at opleve, diskutere og få indblik i forskernes arbejde – og der var et spændende program på SDU i Alsion, hvor der blev appelleret […]

Læs mere...