Hør pilot Jeff Kiles fortælle om miraklet på Hudson

18. april 2019 Samfund

Den 15. januar 2009 lettede flight US Airways, Flight 1549 en Airbus 320, fra LaGuardia Lufthavnen med kurs mod Charlotte/Douglas International Airport, men rammer kort efter opstigningen en flok gæs og begge motorer sætter ud.

Det sker lige over millionbyen New York og resten er flyhistorie

Alle 155 passagerer og besætningsmedlemmer overlevede ulykken.

I cockpittet sad Kaptain Sullenberger og First Officer Jeff Skiles, skriver Time2BEntertained i en pressemeddelelse.

Torsdag den 2. maj klokken 19 holder Jeff Skiles et foredrag på Hotel Sønderborg Strand, hvor han fortæller om hændelsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hans foredrag har følgende overskrift: ”Lessons from the Miracle on Hudson”, Airline Security – Teamwork – Decision Making – Leadership

Foredraget handler om selve hændelsesforløbet og hvordan de mange timers træning igennem flere år, kommer til sin ret, når det virkelig gælder.

Foredraget lægger vægt på teamwork, beslutningsprocesser der skal fungere i en optimalt presset situation, kommunikation og flysikkerheden i fremtiden og en gennemgang af hændelsen.

Arrangøren er Time2BEntertained.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter kan købes hos Ticketmaster.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Politik, Sønderborg

Kommunen skal sikre at drikkevandsboringer er pesticidfri

1. december 2021 Politik

Alle kommuner skal gennemgå alle zoner omkring vandboringer inden udgangen af 2022 og sikre, at de friholdes for pesticider. For at nå i mål med dette krav har Teknik- og Miljøudvalget givet forvaltningen lov til at udstede påbud til ejere af jord omkring boringerne. ”Det handler i bund og grund om at beskytte vores drikkevand. […]

Læs mere...