Hoffmann bygger den tredje runde bygning for LINAK

24. august 2020 Erhverv

Hoffmann A/S opfører ny, rund produktions- og administrationsbygning for LINAK og den bliver på ca. 14.000 m2.

Bygningen får helt samme udtryk som de to foregående runde bygninger, som Hoffmann har opført for Linak i årene 2002 og 2017.

LINAK producerer elektriske motorløsninger – lineære aktuatorer – til en lang række forskellige og justerbare applikationer indenfor et væld af forretningsområder. Virksomheden udvikler og producerer komplette systemer – aktuatorer, kontrolbokse, betjeningsenheder samt tilbehør – og opererer i hele verden, skriver Hofmann A/S.

Artiklen fortsætter under annoncen

LINAKs kunder findes blandt andet inden for pleje- og hospitalsudstyr, senge, skriveborde, industriel automatik, landbrug samt bygge- og energisektoren.

Hoffmann

Hoffmanns vision er at bygge en bedre fremtid for menneskers livsudfoldelse.

Det endelige mål med alle de produkter og tjenester, som Hoffmann leverer, er, at de skal kunne opfylde enkeltpersoners behov samtidig med, at de bidrager til en bæredygtig samfundsudvikling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Kultur, Sønderborg

I Christianskirken hørte børnene at Jesus er meget ældre end julemanden

7. december 2022 Kultur

Onsdag morgen var børn fra sognets børnehaver, vuggestuer og dagplejere til julegudstjeneste i Christianskirken. Børn fra børnehaven Goethesgade gik Lucia og børn fra børnehaven Toften lavede krybbespil. Sognepræst Lars Astman Smedemark fortalte om julen og organist Ilona Lobmayer spillede. Tove Holm sang for og fungerede også som ‘færdselsbetjent’, så engle, hyrder og andre kom rigtigt […]

Læs mere...