Hoffmann bygger den tredje runde bygning for LINAK

24. august 2020 Erhverv

Hoffmann A/S opfører ny, rund produktions- og administrationsbygning for LINAK og den bliver på ca. 14.000 m2.

Bygningen får helt samme udtryk som de to foregående runde bygninger, som Hoffmann har opført for Linak i årene 2002 og 2017.

LINAK producerer elektriske motorløsninger – lineære aktuatorer – til en lang række forskellige og justerbare applikationer indenfor et væld af forretningsområder. Virksomheden udvikler og producerer komplette systemer – aktuatorer, kontrolbokse, betjeningsenheder samt tilbehør – og opererer i hele verden, skriver Hofmann A/S.

Artiklen fortsætter under annoncen

LINAKs kunder findes blandt andet inden for pleje- og hospitalsudstyr, senge, skriveborde, industriel automatik, landbrug samt bygge- og energisektoren.

Hoffmann

Hoffmanns vision er at bygge en bedre fremtid for menneskers livsudfoldelse.

Det endelige mål med alle de produkter og tjenester, som Hoffmann leverer, er, at de skal kunne opfylde enkeltpersoners behov samtidig med, at de bidrager til en bæredygtig samfundsudvikling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. oktober 2021 Sport, Sønderborg

Sønderborg Billard Club fylder 40 år

18. oktober 2021 Sport

Den 31. oktober kan medlemmerne i Sønderborg Billard Club fejrer klubbens 40 års fødselsdag og det gør de med en klubturnering og en efterfølgende frokost med en enkelt pilsner og en snaps. “Der bliver spillet billard ved klubbens fire borde i lokalet på AGS hver formiddag mellem 9 og 12. Og er der nogen, som […]

Læs mere...