Højskole: Stjernemodtagelse på idrætshøjskolen

28. juli 2013 Uncategorized

Søndag eftermiddag dukkede 180 ugekursister op på Idrætshøjskolen i Sønderborg, hvor de fik en modtagelse, som de i deres vildeste fantasier næppe havde forestillet sig.

Bagagen svævede hen over gården.

Bagagen svævede hen over gården.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kurset har lokket børnefamilier og derfor var der særligt fokus på netop børn allerede inden de nåede helt ind på højskolen.

– Bagagen skal lige scannes, siger sikkerhedschefen fra højskolen. Og så skulle tasken ellers ind gennem en ret primitiv scanner, hvor de selvfølgelig viste sig, der er al mulig grund til at have mindst ét øje på hver finger.

Bagagen sættes ind i scanneren.

Bagagen sættes ind i scanneren.

– Hvorfor har du taget bestik med?

Det skulle en meget ung dame lige forklare – og så i en tid, hvor der holdes øje med terrorister overalt.

Fra tjekpunktet blev bagagen sendt over gårdspladsen med svævebane, så ingen skulle slæbe skuldrene ud af led. Samtidig gav det de nyankomne frie hænder – og så kunne de jo lige så godt komme i gang med højskolelivet med det samme.

Så skal der forklares, hvorfor man har kniv og gaffel med på højskole.

Så skal der forklares, hvorfor man har kniv og gaffel med på højskole.

Artiklen fortsætter under annoncen

Action

Efterhånden som kursisterne kom over parkeringspladsen, ble3v de sat i gang med en stribe aktiviteter, så der var action på skemaet allerede inden de fik sat en fod indenfor i bygningen. Og som det ses på billederne, så er det meget mere festligt end at sidde i et stort rum og vente på alle de andre.

Se billederne: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.412800632173623.1073741863.271358109651210&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 KV21, Politik, Gråsten

KV21: XFactor-Emil vil alligevel ikke stille op for Radikale Venstre

13. maj 2021 KV21

Radikale Venstre har tabt deres spidskandidat til Kommunalvalget 2021 i Sønderborg, fordi Emil Wismann Kirkebæk-Jensen netop har trukket sit kandidatur. “Det er brandærgerligt, fordi Sønderborg har brug for en stærk radikal stemme i byrådet, som kan være garant for en sund økonomi, skøn natur og mere tillid til de kommunalt ansatte”, siger formand Anders Sonne […]

Læs mere...