Højskole: Stjernemodtagelse på idrætshøjskolen

28. juli 2013 Uncategorized

Søndag eftermiddag dukkede 180 ugekursister op på Idrætshøjskolen i Sønderborg, hvor de fik en modtagelse, som de i deres vildeste fantasier næppe havde forestillet sig.

Bagagen svævede hen over gården.

Bagagen svævede hen over gården.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kurset har lokket børnefamilier og derfor var der særligt fokus på netop børn allerede inden de nåede helt ind på højskolen.

– Bagagen skal lige scannes, siger sikkerhedschefen fra højskolen. Og så skulle tasken ellers ind gennem en ret primitiv scanner, hvor de selvfølgelig viste sig, der er al mulig grund til at have mindst ét øje på hver finger.

Bagagen sættes ind i scanneren.

Bagagen sættes ind i scanneren.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Hvorfor har du taget bestik med?

Det skulle en meget ung dame lige forklare – og så i en tid, hvor der holdes øje med terrorister overalt.

Fra tjekpunktet blev bagagen sendt over gårdspladsen med svævebane, så ingen skulle slæbe skuldrene ud af led. Samtidig gav det de nyankomne frie hænder – og så kunne de jo lige så godt komme i gang med højskolelivet med det samme.

Så skal der forklares, hvorfor man har kniv og gaffel med på højskole.

Så skal der forklares, hvorfor man har kniv og gaffel med på højskole.

Artiklen fortsætter under annoncen

Action

Efterhånden som kursisterne kom over parkeringspladsen, ble3v de sat i gang med en stribe aktiviteter, så der var action på skemaet allerede inden de fik sat en fod indenfor i bygningen. Og som det ses på billederne, så er det meget mere festligt end at sidde i et stort rum og vente på alle de andre.

Se billederne: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.412800632173623.1073741863.271358109651210&type=1

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2021 Politik, Sønderborg

Venstre: Ærgerligt Sønderborg ikke er solidarisk med andre sydjyske kommuner

23. september 2021 Politik

Ti sydjyske borgmestre har skrevet i en fælles henvendelse til Beskæftigelsesministeren og til Folketingets Beskæftigelsesudvalg, at det vil få alvorlige konsekvenser, hvis regeringens nye delaftale på beskæftigelsesområdet ‘En styrket og forenklet ungeindsats’ bliver gennemført. Den aftale skal, ifølge de ti borgmestre, være med til at finansiere Arne-pensionen og den risikerer at sende udsatte og sårbare […]

Læs mere...