Hold alletiders julefrokost på Det Gamle Rådhus

15. september 2018 Erhverv

Traditionen tro tilbyder DET GAMLE RÅDHUS igen deres populære julefrokost- arrangement, som i år udvides med muligheden for også at leje hele hotellet, og dermed lade gæsterne overnatte i slotsbyen Gråsten efter festen. Juletiden er en af årets hyggeligste perioder fyldt med gode, danske traditioner – og kærligheden til netop det traditionelle er noget, som DET GAMLE RÅDHUS i Gråsten er særligt kendt for.

Artiklen fortsætter under annoncen

Husets charmerende indretning sender gæsterne tilbage i tiden, og der skrues ekstra op for den gammeldags julepynt, så den helt rette julestemning indfinder sig hos gamle og unge.

I år gentager DET GAMLE RÅDHUS succesen med deres ’alt inklusive’ julefrokoster, hvor gæsterne kan nyde et stort ta’ selv bord med forskellige juleklassikere og drikkevarer samt spiritus ad libitum. “Arrangementet har været rigtig godt besøgt de seneste par år, af firmaer såvel som familier og vennegrupper, og derfor har vi valgt at videreudvikle lidt på idéen, og give julegæsterne endnu mere fest og fornøjelse” udtaler Thorben Jensen, ejer af DET GAMLE RÅDHUS.

Restaurationens ‘alt inklusive’-koncept er i år udvidet med mulighed for også at leje hele hotellet. Så nu er det slut med at spekulere over, hvordan gæsterne skal komme hjem efter at have festet natten lang, for de kan spankulere direkte op i for eksempel ‘Kronprins Frederik’-værelset eller ‘Dronning Margrethe’-suiten, og nyde en god nats søvn, skriver DET GAMLE RAADHUS i en pressemeddelelse.

“Samtidig med at det er vigtigt for os at holde fast i vores koncept om at være et traditionsbundet hotel, så fokuserer vi hele tiden på at nytænke vores arrangementer og tilbud. Gæsternes gode oplevelse er vores fornemste opgave, og derfor forbedrer vi hele tiden vores service, så de altid får lidt ud over det sædvanlige. Det er også en af grundene til, at vi i år tilbyder julefrokostgæster et helt døgn i Gråsten frem for blot en aften. Og så håber vi tillige, at det vil tiltrække gæster fra lokalområdet såvel som andre dele af landet, som så får tid til at nyde vores smukke by lidt længere” lyder det fra Thorben Jensen.

Datoerne for årets julefrokoster på DET GAMLE RÅDHUS er 30. november, 1. december, 7. december, 8. december, 14. december samt 15. december, og prisen er 999 kr. pr. person ved minimum 25 gæster.

Prisen dækker middag, fri bar, overnatning på hotellet samt et smagfuldt morgenbord dagen derpå.

DET GAMLE RÅDHUS garanterer for den helt rette feststemning til julefrokosten og meddeler, at de ligeledes er behjælpelige med musikken, hvis dette ønskes.

Se mere om arrangementet HER på ​graastenraadhus.dk

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...