Holdet bag Farsfars køkken overtager cafeen i Ahlmannsparken

24. maj 2021 Erhverv

Det er direktøren bag Farfars Køkken i Gråsten, Tiffany Matthiesen, der sat sit navn på forpagtningsaftalen til cafeen i Ahlmannsparken – og både hun og kokken, Paw Andersen, glæder sig til at se gråstenerne komme og drikke kaffe og spise kage.

“Og så hører der jo ligesom øl, sodavand, hotdogs, pommes frites, fiskefiletter og pizzasnegle til i en sportshal”, siger Paw Andersen, som vil mere end det.

“Jeg forestiller mig, at vi laver fællesspisning måske en gang hver anden uge, hvor gråstenerne kan melde sig til og så komme og spise sammen med andre fremfor at sidde alene”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Søndag formiddag var der reception i cafeen i Ahlmannsparken, hvor både børn og voksne hyggede sig sammen i et par timer.

Farfars Køkken, som nu også drive café, leverer mad til flere bosteder og ældreordning.

“Den del af forretningen bliver, hvor den er”, siger Tiffany Matthiesen.

Du kan SE BILLEDER HER .

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. juni 2021 Kultur, Sønderborg

Genforeningen blev fejret i Kongeskansen

13. juni 2021 Kultur

Sønadag eftermiddag var Dronningen og andre prominente mennesker på besøg i Kongeskansen på Dybbøl Banke og det var de for at fejre Genforeningen 2020 – og lytte til lederen af Historiecenter Dybbøl Banke, Bjørn Østergaard, som sagde: “Velkommen til Kongeskansen, som stedet hedder i dag – og navnet fik det efter den store genforreningsfest i […]

Læs mere...