Holdet bag Farsfars køkken overtager cafeen i Ahlmannsparken

24. maj 2021 Erhverv

Det er direktøren bag Farfars Køkken i Gråsten, Tiffany Matthiesen, der sat sit navn på forpagtningsaftalen til cafeen i Ahlmannsparken – og både hun og kokken, Paw Andersen, glæder sig til at se gråstenerne komme og drikke kaffe og spise kage.

“Og så hører der jo ligesom øl, sodavand, hotdogs, pommes frites, fiskefiletter og pizzasnegle til i en sportshal”, siger Paw Andersen, som vil mere end det.

“Jeg forestiller mig, at vi laver fællesspisning måske en gang hver anden uge, hvor gråstenerne kan melde sig til og så komme og spise sammen med andre fremfor at sidde alene”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Søndag formiddag var der reception i cafeen i Ahlmannsparken, hvor både børn og voksne hyggede sig sammen i et par timer.

Farfars Køkken, som nu også drive café, leverer mad til flere bosteder og ældreordning.

“Den del af forretningen bliver, hvor den er”, siger Tiffany Matthiesen.

Du kan SE BILLEDER HER .

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...