home: Åbent Hus giver rigtig god mening

23. juli 2021 Erhverv

Der er rigtig god mening i at vi holder Åbent Hus i en del af de boliger, som vi har til salg. Så kan interesserede bare komme og kigge og også høre lidt om boligen.

Sådan siger Merete Lund Brock fra home i Sønderborg, der torsdag eftermiddag holdt Åbent Hus i en af de nybyggede lejligheder i Lindehaven i Sønderborg.

“Når vi har Åbent Hus, så sætter vi dagen og tidspunktet og så kommer folk bare, hvis de har lyst til at kigge. Det er en god appetitvækker og skulle det vise sig, at de overvejer at købe – eller måske leje – så kan de få en rigtig fremvisning, hvor vi kan gå mere i dybden”, siger Merete Lund Brock til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Merete Lund Brock fortæller, at hun altid har været tilhænger af det gode, gammeldags Åbent Hus og det vil hun blive ved med at holde fast i.

“Jeg synes tit, vi får en god snak med de mennesker, som kommer indenfor og ser sig omkring. Og måske er de mere interesserede i en bolig, som er lidt anderledes – og så kan det jo være, vi også har den i vores kartotek”, siger Merete Lund Brock.

Hun lægger selvfølgelig ikke Åbent Hus en formiddag, men gerne torsdage sidst på eftermiddagen og så i weekenderne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og Åbent Hus er bedst, når det er noget nyt, vi kan vise frem. Det er ikke det rigtige med boliger, som har været til salg i ni måneder eller længere tid”.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2021 Kultur, Broager

Broager-pige – der studerer musik – udgiver sin tredje single

29. september 2021 Kultur

Anne Sofie Wraae tog sine første musikalske skridt i Broager Kirkes kor og senere var hun med i pigekorets juniorkor. Og som hun selv siger, så har oplevelserne og lærdommen hun fik der, skabt grobunden for den karriere som soloartist, som hun følger nu. Ved siden af sit virke som artist studerer Anne-Sofie musikvidenskab på […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49