home: Åbent Hus giver rigtig god mening

23. juli 2021 Erhverv

Der er rigtig god mening i at vi holder Åbent Hus i en del af de boliger, som vi har til salg. Så kan interesserede bare komme og kigge og også høre lidt om boligen.

Sådan siger Merete Lund Brock fra home i Sønderborg, der torsdag eftermiddag holdt Åbent Hus i en af de nybyggede lejligheder i Lindehaven i Sønderborg.

“Når vi har Åbent Hus, så sætter vi dagen og tidspunktet og så kommer folk bare, hvis de har lyst til at kigge. Det er en god appetitvækker og skulle det vise sig, at de overvejer at købe – eller måske leje – så kan de få en rigtig fremvisning, hvor vi kan gå mere i dybden”, siger Merete Lund Brock til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Merete Lund Brock fortæller, at hun altid har været tilhænger af det gode, gammeldags Åbent Hus og det vil hun blive ved med at holde fast i.

“Jeg synes tit, vi får en god snak med de mennesker, som kommer indenfor og ser sig omkring. Og måske er de mere interesserede i en bolig, som er lidt anderledes – og så kan det jo være, vi også har den i vores kartotek”, siger Merete Lund Brock.

Hun lægger selvfølgelig ikke Åbent Hus en formiddag, men gerne torsdage sidst på eftermiddagen og så i weekenderne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og Åbent Hus er bedst, når det er noget nyt, vi kan vise frem. Det er ikke det rigtige med boliger, som har været til salg i ni måneder eller længere tid”.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...