home i Sønderborg efterlyser flere boliger som de kan sælge

15. november 2021 Erhverv

Merete Lund Brock fra home i Sønderborg opfordrer de boligejere, som er begyndt at overveje et salg, at de kontakter hende og får en vurdering, så de ved, hvor meget de kan regne med at få for deres bolig.

“Så er processen ligesom i gang og vi har brug for boliger, fordi køberne er der”, siger Merete Lund Brock til SønderborgNYT. Hun fortæller, at der er solgt 34 boliger i oktober måned.

“Og det er faktisk supergodt og til sammenligning kan jeg sige, at havde vi solgt 12, så havde det været fint”, siger hun.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun fortæller, at tyskern er begyndt at kigge på huse i Sønderborg-området.

“Hver anden fremvisning er for tyskere, som er på udkig efter en bolig”, siger Merete Lund Brock

I storbyerne er boligsalget faldet en smule efter Corona-nedlukningen, men det mærkes ikke Sønderborg-området.

“Der er ikke sket en såkaldt normalisering og desuden er vi begyndt at sælge boliger i Lysabild og de andre landsbyer. Køberne har fået øje på, det kan være dejligt at bo udenfor Sønderborg by, så landsbyerne er blevet attraktive”, siger Merete Lund Brock fra home.

Artiklen fortsætter under annoncen

På landsplan blev der solgt 77.450 boliger i 2020 – og lige nu er der på landsplan 40.500 boliger, som er til salg.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Reddet ud fra brændende lejlighed

7. december 2021 112

Tirsdag – kort før middag – blev der ringet 112 fra Nørager, hvor der var brand i en 1. sals lejlighed. “Vi var hurtigt fremme på stedet og fik reddet de personer, som var  i lejligheden, ud”, siger indsalsleder Bo Olesen til SønderborgNYT. “Branden fik vi hurtigt slukket og så mangler vi bare at ventilere […]

Læs mere...