home i Sønderborg inviterer til Åbent Hus i flere salgsklare boliger

15. september 2021 Erhverv

Der er rigtig god mening i at vi holder Åbent Hus i en del af de boliger, som vi har til salg. Så kan interesserede bare komme og kigge og også høre lidt om boligen.

Sådan siger Merete Lund Brock fra home i Sønderborg, der i weekenden 25. – 26. september holder Åbent Hus i flere af de huse, som er til salg indenfor Sønderborgs kommunegrænse.

“Når vi har Åbent Hus, så kommer folk bare, hvis de har lyst til at kigge. Det er en god appetitvækker og skulle det vise sig, at de overvejer at købe – eller måske leje – så kan de få en rigtig fremvisning, hvor vi kan gå mere i dybden”, siger Merete Lund Brock til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Merete Lund Brock fortæller, at hun altid har været tilhænger af det gode, gammeldags Åbent Hus og det vil hun blive ved med at holde fast i.

“Jeg synes tit, vi får en god snak med de mennesker, som kommer indenfor og ser sig omkring. Og måske er de mere interesserede i en bolig, som er lidt anderledes – og så kan det jo være, vi også har den i vores kartotek”, siger Merete Lund Brock.

Hun lægger selvfølgelig ikke Åbent Hus en formiddag, hvor folk er på arbejde, men gerne torsdage sidst på eftermiddagen og så i weekenderne.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og Åbent Hus er bedst, når det er noget nyt, vi kan vise frem. Det er ikke det rigtige med boliger, som har været til salg i ni måneder eller længere tid”.

Du kan finde de boliger, hvor der er Åbent Hus på home Sønderborgs hjemmeside .

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...