home sælger topmoderne fritidshuse i Kettingskov

6. maj 2022 Augustenborg

I øjeblikket bygges der topmoderne fritidshuse på Havmose i Kettingskov på Als østkyst – med udsigt til Lillebælt og Fyn. Her kan de kommende beboere koble af og nyde den skønne natur, marker, engen og stranden. Og den 15. maj er der åbent hus mellem klokken 14 0g 16, hvor du selv kan se de topmoderne huse.

“Husene er bygget, så de falder ind i området og de er bygget miljørigtigt og uden beton. I stedet for at bygge på en sokkel, så er der bygget på pæle”, siger Jens Sandell-Duus fra home til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Husenes facader er beklædt med sort eller naturfarvet fyrretræ, der takket være en oliebehandling kræver et minimum af vedligeholdelse. Inden døre er der lyse Troldtekt-loftplader, som giver en god akustik og komplimenterer det hvidpigmenterede træ på væggene, som fuldener sommerhuscharmen.

Han fortæller videre, at fritidshusene er opvarmet med app-styret varmepumpe.

“Dertil kommer, at det er muligt at købe fritidshuset fuldt møbleret og også med fyldte køkkenskabe, så der hverken skal ledes efter tallerkener eller senge, inden man kan nyde fritiden på terrassen foran huset”, siger Jens Sandell-Duus og fortæller, en del af fritidshusene stadig er under opførelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Så det er splinternye fritidshuse i forskellige størrelser, som kan købes til en fornuftig pris”.

Du kan SE BILLEDER HER.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. maj 2022 Kultur, Augustenborg

Kom i god tid når du skal se Den Kongelige Sommerballet

27. maj 2022 Kultur

Flere tusind besøgende forventes at indtage Augustenborg Pinsemandag 6. juni, når Den kongelige Sommerballet skyder dette års turné i gang i Augustenborg Slotspark klokken 19. Arrangørerne opfordrer vanen tro folk til at komme i god tid. Ligeledes opfordrer de lokalbefolkningen til at komme på cykel eller til fods, fordi man forventer pres på de ellers […]

Læs mere...