Horn Vinduer, EasyRobotics og Viewnet fik priser ved årets business-event

3. december 2020 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Horn Vinduer og deres energibesparende Air Flow Wall-løsning løb med æren og pengene ved torsdagens business-event, hvor årets bedste iværksætteridé blev kåret.

Corona-situationen gjorde, at eventet foregik i Domicilet på Ellegaardvej. Hvor der var inviteret e begrænset antal deltagere – og for at andre også kunne følge med i begivenheden, blev der livestreamet.

Horn Vinduers Air Flow-løsning blev kåret til at være den bedste iværksætteridé, fordi den hurtigt sælges i det meste af verden, hvor den går gavn på en måde, der er godt for klimaet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Horn Vinduer fik en lille statue fra Sønderborg Iværksætter Service og 25.000 kroner fra ipnordic.

På en flot ’2. plads’ kom WeUse en ny app der skaber besparelser og udnyttelse af værktøj i boligforeninger mv. Rafle.dk, der hjælp til, så handicappede kan få det lidt sjovere – feks. med et raflebæger der selv ryster terningerne. Eventør – hjælp til handelsstandsforeninger med events og aktiviteter, der får kunder i butikkerne. Æ Bræt – en café med brætspil og analog samvær som omdrejningspunkt.

Artiklen fortsætter under annoncen

De fire, der alle blev nummer to, fik hver 5.000 kroner fra LY Copenhagen.

Ved eventet blive vinderen af Årets Kometpris, Per Lachenmeier og EasyRobotics, også hyldet og det samme gjorde Lars Dalvig og ViewNet, der vandt Vækstprisen.

Det er Sønderborg Iværksætter Service og Vækstrådet, der står for det årlige business-event.

Du kan se hele det virtuelle arrangement her.

13. juni 2024 112, Sønderborg

Røg fra skraldespand

13. juni 2024 112

Torsdag middag måtte brandfolk fra Station Sønderborg en tur til Rutebilstationen. “Der kom røg op fra en skraldespand, så vi hældte vand på og kørte hjem igen”, siger Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Jesper Grau, til SønderborgNYT.

Læs mere...