Horn Vinduer, EasyRobotics og Viewnet fik priser ved årets business-event

3. december 2020 Erhverv

Horn Vinduer og deres energibesparende Air Flow Wall-løsning løb med æren og pengene ved torsdagens business-event, hvor årets bedste iværksætteridé blev kåret.

Corona-situationen gjorde, at eventet foregik i Domicilet på Ellegaardvej. Hvor der var inviteret e begrænset antal deltagere – og for at andre også kunne følge med i begivenheden, blev der livestreamet.

Horn Vinduers Air Flow-løsning blev kåret til at være den bedste iværksætteridé, fordi den hurtigt sælges i det meste af verden, hvor den går gavn på en måde, der er godt for klimaet.

Horn Vinduer fik en lille statue fra Sønderborg Iværksætter Service og 25.000 kroner fra ipnordic.

På en flot ’2. plads’ kom WeUse en ny app der skaber besparelser og udnyttelse af værktøj i boligforeninger mv. Rafle.dk, der hjælp til, så handicappede kan få det lidt sjovere – feks. med et raflebæger der selv ryster terningerne. Eventør – hjælp til handelsstandsforeninger med events og aktiviteter, der får kunder i butikkerne. Æ Bræt – en café med brætspil og analog samvær som omdrejningspunkt.

Artiklen fortsætter under annoncen

De fire, der alle blev nummer to, fik hver 5.000 kroner fra LY Copenhagen.

Ved eventet blive vinderen af Årets Kometpris, Per Lachenmeier og EasyRobotics, også hyldet og det samme gjorde Lars Dalvig og ViewNet, der vandt Vækstprisen.

Det er Sønderborg Iværksætter Service og Vækstrådet, der står for det årlige business-event.

Du kan se hele det virtuelle arrangement her.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Ellen Trane Nørby bliver ny formand i Sønderborg Forsyning

8. december 2021 KV21

Venstres Ellen Trane Nørby tog ikke selv en udvalgsformandspost, da partiet konstituerede sig og det er der en god forklaring på. “Vi skal bruge vores mandater bedst muligt og derfor har jeg fået formandsposten i Sønderborg Forsyning. Det er en vigtig post, hvor jeg blandt andet vil være med til at sikre, at det kommende […]

Læs mere...