Hos Als Pølser har den nye ejer ikke ændret noget som helst

Ejerskiftet ændrede intet hos Als Pølser. Pressefoto
Ejerskiftet ændrede intet hos Als Pølser. Pressefoto
21. februar 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

I efteråret 2021 blev Als Pølser i Hørup, som startede i 1935, solgt til Johnny Hejsel fra Vojens og han fortæller til SønderborgNYT, at alt omkring Als Pølser er, som det var, inden han købte virksomheden.

“Der er ikke lavet om på noget og det skyldes, at jeg overtog en forretning, som Lillian og Peter Petersen havde drevet virkeligt godt”, siger Johnny Hejsel til SønderborgNYT.

“Selvfølgelig beholdt jeg personalet i Als Pølser og Peter Petersen er i dag ansat, så alting er, som folk kender det. Lillian hjælper også ind i mellem”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Johnny Hejsel fortæller, at det eneste han gerne vil ændre på, det er at sælge endnu flere Als Pølser.

Als Pølser har et omfattende udvalg af pølser og charcuteri i højeste kvalitet, spegepølser og salamier, leverpølser, specialpølser som den ægte sønderjyske tee-pølse, leverpostej og en række andre specialprodukter.

Alt er fremstillet efter originale opskrifter, som er gået i arv i familien – og nu også til Johnny Hejsel.

19. april 2024 112, Sønderborg

Politiet fandt flere kilo narko

19. april 2024 112

Torsdag ransagede politiet en lejlighed i Sønderborg by og de fandt flere kilo ulovlige stoffer. “Der var godt 2,8 kilo skunk og 1,5 kilo hash i lejligheden”, siger Chris Thorning Vesterdal fra politiet. Det var et tip, som fik politiet til at komme. “Vi sigtede 29-årig kvinde fra Rødding og en jævnladrende mand, som ikke […]

Læs mere...