Hos Alsie Express arbejdes der på at få flyene i luften

13. april 2021 Erhverv

I Alsie Express sidder direktør Dennis Rybasch og kigger på Corona-tallene og i løbet af den kommende uge skal det besluttes, hvornår flyene kan sendes i luften.

“Vores rejser til England har vi rykket til 2022, fordi vi kan se, det ikke er sandsynligt, der bliver åbnet for vores udenrigsture”, siger Dennis Rybasch til SønderborgNYT. Der er heller ingen garanti for de Bornholmture, som Alsie Express har på kortet.

“Og det ses selvfølgelig på bookingerne”, siger direktøren, som håber at myndighederne snart kommer med en udmelding, så flybranchen og de rejsende har noget at sigte efter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indenrigsturene mellem Sønderborg og København er indstillet foreløbig til 3. maj.

“Jeg håber, at vi i næste uge kan komme med en melding om, hvornår vi flyver igen og under hvilke retningslinier vi gør det”, siger Dennis Rybasch.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Genforeningen 2020, Sønderborg

DGIs Genforeningsstafet nåede frem til Rytterstatuen

14. maj 2021 Genforeningen 2020

Fredag eftermiddag nåede Genforenings-depechen til Sønderborg, hvor den skiftede hænder og det blev DGI-formand Charlotte Bach Thomassen, som skulle løbe den op gennem Dybbøl Banke og videre mod Aabenraa. Med på turen fra Rytterstatuen til Dybbøl Banke var også byrådsmedlemmerne Stephan Kleinschmidt og Jesper Kock, der begge – ligesom DGI-formanden – sagde nogle ord om […]

Læs mere...