Hospice Sønderjyllands støtteforening udskyder generalforsamlingen

17. marts 2021 REGIONALT
Hospice Sønderjylland
Hospice Sønderjylland

Det er med stor beklagelse, at vi må konstatere, at vi heller ikke i dette forår kan gennemføre vores generalforsamling, som normalt finder sted i marts måned på Hospice Sønderjylland, skriver støtteforeningen.

Vi håber dog, at det i stedet vil være muligt at afholde støtteforeningens årlige ordinære generalforsamling i efteråret 2021.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi følger situationen og de offentlige anbefalinger og har en forhåbning om, at vi i stedet kan holde arrangementet torsdag den 28 oktober klokken 17.

Når en endelig dato er på plads, sender vi indkaldelse, som vi skal ifølge foreningens vedtægter samt i Hospice Nyt 42, som udkommer i efteråret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Desuden lægges indkaldelsen på foreningens hjemmeside

I bestyrelsen er vi, på trods af restriktionerne, fortsat aktive i vores arbejde med at støtte op om initiativer, der kan lette livet for beboerne på Hospice Sønderjylland.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi arbejder desuden ihærdigt på at øge medlemsskaren i foreningen, ligesom vi fortsat yder tilskud til de ansøgninger, vi modtager.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Augustenborg, Erhverv

Færgeruten Fynshav-Bøjden skal i udbud – se kommunens ønsker om forbedringer

17. april 2021 Augustenborg

Transportministeriet laver i perioden fra marts til september udbudsmaterialet for en ny kontraktperiode fra 2024 på Fynshav-Bøjden-ruten. Ministeriet har inviteret Sønderborg og Faaborg-Midtfyn kommuner til at bidrage til arbejdet ved at komme med input til udbuddet. Sønderborg Kommunes input ligger klar og skal onsdag godkendes i Økonomiudvalget. En velfungerende færgebetjening på ruten Bøjden-Fynshav er afgørende […]

Læs mere...