Hotel 6400 fejrer det første år

10. april 2018 Erhverv

Den 21. april er det præcis et år siden, at de første gæster overnattede på Hotel 6400 på Solglimt i Sønderborg.

Hotellet er kommet rigtigt godt i gang og bliver flittigt brugt af forretningsfolk, der har møder i området. I weekender er det hovedsagelig privatpersoner, der overnatter. bl.a. bruger beboerne fra Grundtvigsparken ofte hotellet, når de har overnattende gæster.

”Vi er utroligt glade for den modtagelse hotellet har fået i lokalområdet”, siger Mads Friis i en pressemeddelelse. Han er direktør og medejer af Hotel 6400.

Artiklen fortsætter under annoncen

Som noget nyt kan der nu også holdes fødselsdage/konfirmationer og lignende i det nyindrettede festlokale med plads til 70 personer.

Her er det muligt at bestille en stor brunch eller en frokost. Derudover kan alle bestille hotellets store morgenmad alle lørdage og søndage fra 8-10.

Hotellet råder også over tre gode undervisningslokaler, som enten kan lejes til møder, eller som et langtidslejemål.

Sådan fejres det første år

Hele ugen fra mandag den16. april  til søndag den 22. april serveres hotellets store mo0rgenbuffet til kun 100 kroner pr. person – husk bordbestilling – og på selve dagen – lørdag d. 21. april – inviteres til åbent hus kl.15-18, hvor det er muligt at se værelser og lokaler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hotellet byder på lidt lækkert..

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådet skal godkende forandringer i forvaltningsstrukturen

6. december 2021 KV21

Gennem konstitueringsforhandlingerne er der løbende arbejdet på at ændre på kommunens forvaltninger og dermed på Styrelsesvedtægterne – og når det sker, så skal ændringerne godkendes på to byrådsmøder, der skal holdes med mindst seks dages mellemrum. Det første af møderne blev holdt i den forgangne uge og på torsdag skal forandringerne endeligt godkendes. Politikerne skal […]

Læs mere...