Hotel Alsik går sammen med tyske Steigenberger

22. februar 2019 Erhverv

Fremover vil det ikke kun være Alsik-navnet, som kommer til at pynte på det alsiske luksushotels facade, men også Steigenberger. Dermed entrerer den tyske hotelkæde Steigenberger det danske marked og ambitionen er, at  skabe en stærkere forbindelse til det danske og de nordiske markeder, hvor Steigenberger i højere grad ønsker at være til stede.  Det er fortsat tyske RIMC, der driver Alsik.

Det nye hotel Alsik i Sønderborg slår dørene op den 6 maj til 190 værelser og suiter samt Danmarks største spa på 4500 m2.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er mesterkokken Jesper Koch, der står for hotellets tre restauranter og en spacafé.

”Det er et meget vigtigt samarbejde for os. Vi er meget stolte over, at blive en del af Steigenberger-gruppen. Det er et kvalitetsstempel for Alsik og for hele den sønderjyske region, at vi får så stærkt et brand som Steigenberger på facaden”, siger Henrik Bille Pedersen, der er pre-opening manager og Chief Operating Officer hos Alsik.

”Med Alsik etablerer vi Steigenberger Hotels and Resorts-brandet i Skandinavien for første gang. Alsik er det perfekte medlem af Steigenberger-familien. På alle parametre er det her et stærkt samarbejde, og vi glæder os til at kunne byde vore gæster velkommen til et hotel af utrolig høj kvalitet og standard i Sønderborg”, siger Thomas Willms, der er CEO hos paraplyorganisationen over Steigenberger Hotels & Resorts, Deustche Hospitality.

Artiklen fortsætter under annoncen

Også hos Bitten og Mads Clausen Fonden, som sammen med PFA er investor i Alsik, er man glade for samarbejdet:

”Med samarbejdet får Steigenberger en åbning ind på det danske og skandinaviske marked, og på samme måde giver det Alsik muligheden for at åbne op mod det tyske marked og tiltrække flere rejsende fra de centraleuropæiske lande, som ønsker sig et hotelophold af høj kvalitet. På alle parametre er Alsik og Steigenberger et godt match,” siger bestyrelsesformand i Bitten & Mads Clausens Fond, Peter Mads Clausen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er fortsat RIMC Denmark Hotels & Resorts, der er operatør på hotellet.

”Vi er meget glade for at fortsætte det succesfulde samarbejde med Steigenberger og Alsik, og glæder os over, at Steigenberger vil have fokus på, at indtage det danske marked. Det er vigtigt for Alsik og for RIMC, at vi har en stærk samarbejdspartner i ryggen, der kan understøtte os og skabe større opmærksomhed om Alsik ud over de danske grænser”, siger Marek N. Riegger, der er Managing Owner af RIMC Hotels & Resorts Group.

 

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...